Årlige møter og årsmøte

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Feb 2023

Datoene for årlige møter og årsmøter er nå klar.

 

Årsmøte i klubben blir torsdag 30. mars på klubbhuset. Innkalling vil komme som egen sak på hjemmesiden senest 4 uker før i henhold til klubbens lover.

På årsmøtet i 2022 ble det behandlet en sak om oppstart av FFO, hvor hovedstyret skulle kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å behandle saken. Dette har ikke vært mulig fordi saken er veldig omfattende, og det er fortsatt noen spørsmål som må svares ut før hovedstyret er komfortabel med å legge frem en sak til årsmøtet. Derfor er målet nå at saken kan behandles på årsmøtet 30. mars.

 

Det avholdes IKKE tradisjonelle årsmøter i gruppene, men alle grupper som er organisert med eget gruppestyre skal avholde «et årlig møte» før årsmøtet i idrettslaget.

Intensjonen med de årlige møtene er at gruppenes medlemmer skal gå gjennom hva som er status på det som har skjedd i 2022 og godkjenne årsberetningen som legges frem på årsmøtet. Gruppene skal også selv innstille forslag til budsjett og tillitsvalgte fra gruppene til årsmøte i idrettslaget.

Vi anbefaler alle som er engasjert rundt klubbens aktiviteter å delta på årlig møte.

 

Årlig møte håndball

Tirsdag 6. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Årlig møte fotball

Onsdag 16. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Årlig møte esport

Onsdag 16. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus, møterom

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Sakspapirer for møtene inkludert regnskap, budsjett og årsmeldinger blir lagt ut på www.aif.no senest en dag før avholdelse av møtet.Vel gjennomført årsmøte i Eldres

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Feb 2023

Et bilde som inneholder tekst, person, poserer, gruppe
Automatisk generert beskrivelseDet nye styret. Fra venstre: nestleder Kristian Halvorsen, sekretær Svein Erik Nilssen, leder Runar Kristiansen, økonomiansvarlig Oddvar Kvammen og leder festkomiteen Tore Fridheim.


ELDRES AVDELING AVHOLDT SITT ÅRSMØTE PÅ KLUBBHUSET TORSDAG 02.02.23

 

Det var 22 medlemmer tilstede på klubbhuset da årets årsmøte ble gjennomført. Leder Runar Kristiansen styrte møtet på en flott måte. Eldres har ca. 50 medlemmer - og ønsker selvfølgelig nye medlemmer velkommen! Det er gjennomført 15 medlemsmøter og aktiviteten er god.

Kommende medlemsmøter vil ha foredragsholdere: Kenneth Karlsen og Øyvind Larsen.

Økonomien er god og Eldres avdeling "ser positivt" på 2023!

 

Ønsker noen årsmøtepapirene: ta kontakt med styret.

 

Arvid Skomsøy går ut av styret etter flere år i blant annet festkomiteen.