Sportslig leder lyst ut

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Sep 2022

Stillingen som sportslig leder er nå lyst ut.

Les mer og søk på Finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=272900948Stilling ledig | Trener E-sport

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Sep 2022

Foto fra MiniLAN på Åssiden Klubbhus

Utlysning trener E-sport Åssiden IF

Åssiden IF sin esport satsning er helt fersk og her kan DU være med å bygge opp en helt ny gren i vår flotte klubb! Vi søker derfor nå ungdom med interesse for esport til å være med å utvikle ÅIF Esport videre.

Som trener for vårt esport-tilbud vil du få en unik mulighet til å jobbe med hobbyen din og samtidig utvikle deg som leder. Dette er universalt og du får dermed gode erfaringer til fremtidig karriere.

Trener sine oppgaver og ansvarsområde

  • Trener skal i avtaleperioden bidra rundt Esport-gruppen i Åssiden IF. 
  • Treningen gjelder alle spillere på gruppe/lag man er trener for. 
  • Treneren skal planlegge treninger, treningskamper, deltakelse i cuper/turnering o.l. innenfor de rammer laget/lagene blir tildelt. 
  • 2 treninger per uke. Treningsøkten skal vare 2 timer – 30min fysisk aktivitet og 1,5 timer gaming. 
  • Føre oppmøte og ha kommunikasjon med spillere og foresatte i appen Spond 
  • Trenere skal følge gruppene på deres serie- og cupkamper hvis ikke annet er avtalt.

Honorar

  • Trener får en utstyrspakke i form av klær.
  • Trener mottar timelønn kr 125 pr time. Dette er prosjektfinansiert.
  • Klubben dekker egenandeler på relevante kompetansegivende kurs etter avtale.

Søknad

Søknadstekst, CV og eventuelle spørsmål kan henvendes til styreleder E-sport ÅIF:

Janny Hermansen

E-post: jannyhermansen@gmail.com

Tlf: 47308945
Sportslig leder slutter

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Sep 2022

Sportslig leder Bo Braastrup Andersen leverte forrige uke sin oppsigelse og slutter i Åssiden IF.

Bo startet i Åssiden IF 1. oktober 2020, og var med det klubbens første ansatte sportslig leder. Han har hatt ansvar for fotball og håndball i klubben, og startet med det et løft i klubbens sportslige utvikling. Nå etter to år velger Bo å si opp, men skal være i klubben ut oppsigelsestiden som løper ut november.

- Tiden i Åssiden IF har vært spennende og lærerikt. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker og glad for å ha blitt kjent med disse, sier Bo.

- Nå ønsker jeg å flytte tilbake til Stavanger, fortsetter vår avtroppende sportslig leder.

Bo har gitt klubben flere løft. Aktiviteten er løftet gjennom innføringen av to fotballskoler, to håndballskoler og et fotballakademi. Ved å samle fotballen og håndballen sin rekrutteringsdag har han sørget for tettere bånd mellom gruppene i klubben, samtidig som det har gitt gode oppstartskull.

- Bo har også løftet organisasjonen i klubben. Med innføring av barneutvalg, ungdomsutvalg og jenteutvalg(fotball)/gutteutvalg(håndball), så har vi som klubb også fått en bedre struktur for å få mer medbestemmelse blant frivillige. Så må også dette jobbes videre med i fremtiden for å opprettholde intensjonen bak disse utvalgene, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Det siste året har Bo trent G16. Dette har gått på bekostning av andre arbeidsoppgaver, men var et valg klubben tok for å sikre ungdomsfotballen i klubben og rekruttering til eget A-lag.

- Bo sin jobb på G16 har vært enorm og veldig viktig. Samtidig er det mange trenere som savner han på feltet til veiledning og det vil derfor være viktig at vi rekrutterer en ny dyktig trener for G16 i tillegg til ny sportslig leder, sier Dimmestøl.

Stillingen som sportslig leder vil bli lyst ut og hovedstyret sammen med daglig leder vil stå for rekrutteringsprosessen.

- Jeg vil takke Åssiden IF for muligheten som de ga meg for to år siden, og ønsker klubben nå lykke til videre, avslutter Bo.

- På vegne av hovedstyret og meg selv vil jeg takke Bo en fin tid i klubben og jobben han har gjort. Bo har vært en strålende kollega, og bidratt med utvikling av klubb så vel som godt humør på kontoret. Bo vil bli savnet og vi ønsker han lykke til med nye utfordringer.

For spørsmål ta kontakt med daglig leder Ørjan Dimmestøl tlf 93490714 orjan@aif.no