Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Ingrid er vår nye medarbeider

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Aug 2021

Ingrid Rørlien (24) fra Voss har takket ja til vikariat i Åssiden IF og skal jobbe som aktivitets- og samfunnsutvikler i bydelen fra 2. august 2021 til 30. juni 2022.

Ingrid har vært og er en aktiv håndballspiller. Hun har gått toppidrettslinjen på Voss Gymnas, og etter det dro hun på Skogn folkehøgskole håndball hvor hun også var i Brasil. Så begynte studietilværelsen og Ingrid dro til Høgskolen i Elverum. Der har hun tatt bachelor i idrett, med spesialisering i trenerrollen, og så videre på master i idrett og kroppsøving, med spesialisering i idrett og coaching.

Kombinert med studiene har Ingrid også jobbet i barnehage og som lærervikar på Vestad barneskole i Elverum.

- Jeg brenner for å coache og utvikle ungdom, samtidig som jeg vil skape gode aktivitetsopplevelser for barna. Dette passer bra med oppgavene på skolene i bydelen, sier Ingrid.

De fire første arbeidsukene er unnagjort og Ingrid er kommet god i gang. Hun har bidratt på sommerskolen i esport og blitt kjent med kollegaer og elever på skolene.

- Jeg visste jo ikke helt hva jeg gikk til når jeg begynte her, smiler Ingrid før hun fortsetter, men nå begynner jeg å få oversikt og gleder meg til fortsettelsen!

Vi hadde totalt 23 søkere på vikariatet, hvor 6 stykker var inne på intervju. Ingrid hadde en spennende bakgrunn og utmerket seg tidlig. Hennes engasjement for idrett, aktivitet, utvikling og ungdom var viktig i valget om å tilby henne stillingen.

- Jeg er strålende fornøyd med at Ingrid ønsket å bli en del av laget til Åssiden IF og ikke minst bydel. På sine første uker har hun vist at hun har kompetanse og kunnskapen som vi ønsket. Hun tar ansvar, er strukturert og en blid og trivelig person som er hyggelig å være rundt. Dette tror jeg blir veldig bra, skryter daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Ingrid vil ha et stort ansvarsområde og varierte oppgaver. Det går fra fysisk aktivitet på skolene, allidrett, åpen hall, aktive eldre og andre tilbud i bydelen, samtidig som hun vil få et ansvar med oppfølging av kontingenter. Hun vil også overta rollen som klubbens idrettskontakt

- Dette er to ting som ofte henger sammen. I tillegg er Ingrid ute på skolene og kan lettere fange opp de som trenger å prate med en trygg voksen. At det er vanskelig med økonomi eller språk skal ikke være hinder for å være en del av Åssiden IF. Derfor er rollen som idrettskontakt så viktig, sier Ørjan.

Ingrid skal vikariere for Karianne Øiseth som har permisjon til 1. mai.

Vi ønsker Ingrid velkommen til Åssiden!


0 Kommentar

Tappert tap for Åssiden mot Kråkerøy

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Aug 2021

Foto: Haakon Hallingstad Åssiden spilte nok sin beste seriekamp for sesongen da de møtte Kråkerøy på Åssiden Stadion lørdag. Det endte med 1-3-tap.

Åssiden kom ut i en 4-3-3: Christoffer Andersen - Kasim al, Peter Oland, Rene Kristoffersen, Even Lübeck - Moa Ahmed, Mads Gundersen, Ahmet Cetin, Nhial Gach, Kaan Kaya - Magnus Langset

Leit for Åssiden var det også at Martin Bøthun måtte gi seg på oppvarming med noe han kjente murret i lysken.

Etter et godt åpningskvarter var det Kråkerøy som tok ledelsen. Tidligere Kvik Halden-spiss Björn Olof Berglund stanget inn kampens første mål etter en corner, som har vært Åssidens store akilleshæl gjennom denne sesongen. Berglund har tidligere spilt for Kvik Halden i 2. divisjon, der han har notert seg for 62 mål på 104 kamper.

Kampen var 38 minutter gammel da Kaan Kaya fikk direkte rødt kort. Åssiden satte fart etter en corner, og Kaya ble bevisst taklet av Emil Sjo Nilsen. Da tente Kaya på alle plugger og fikk marsjordre av dommer Ingvild Aarland.

– Det var helt riktig gult kort på Emil, og helt riktig rødt kort på Åssiden-spilleren. Emil tok et profesjonelt frispark og fikk kortet, men det ble total overtenning tilbake, sa Kråkerøy-trener Anders Østli til Fredrikstad Blad etter kampen. Dermed må Kaya belage seg på flere kamper på sidelinjen. 

Åssiden holdt 1-0 til pause og sto godt imot på tampen av omgangen. Likevel gikk gjestene opp til 2-0 bare sju minutter ut i den andre omgangen. Kråkerøy kom tre mot en, og Berglund hadde få problemer med å sentre inn sitt andre fra kloss hold. Da så det med ett mye tyngre ut for Åssiden.

Og da samme mann scoret på corner med ti minutter igjen, var det "game over". Likevel var det gledelig at Åssiden scoret sesongens første mål. Det kom etter en heading på overtid signert storscorer Andreas Andersen.

ÅIFs neste kamp er mot Follo på Ski Stadion lørdag klokken 16.00. Da håper vi å se så mange Åssiden-supportere som mulig!

image.pngAndreas Andersen (t.v.) fikk æren av å score sesongens første mål for Åssiden. Her jubler han med Rene Kristoffersen og Erik Midtgarden. Foto: Paul Paulsen

 


0 Kommentar

Husk retningslinjer for korona

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Aug 2021

Vi er nå endelig i gang med full aktivitet igjen etter sommeren. Samtidig er det noe mer smitte i samfunnet igjen, og vi må huske på å være obs på retningslinjene i forbindelse med Covid-19.

Her følger hvilke retningslinjer vi som klubb, og våre medlemmer skal følge med tanke på aktivitet.

 

Nye karanteneregler

Nasjonale myndigheter har bestemt at barn under 18 år kan gjennomføre testing i stedet for karantene når de er nærkontakter til en smittet. Alle som har vært nærkontakter vil motta informasjon om testregime med datoer for å unngå karantene fra kommunen.

Unntaket kan ikke brukes for de som bor sammen med smittet person eller andre som er tilsvarende nære (som kjærester, bestevenner eller personer som har vært på overnattingsbesøk).

Hvis man har hatt koronavirus i løpet av de siste 6 månedene, påvist med test tatt i Norge, er man fritatt fra karantene og testing.

Om du ikke ønsker at ditt barn skal delta i testregimet, går barnet i 10 døgns smittekarantene. 

 

Når kan jeg stille på trening?

Er du symptomfri og ikke satt i karantene av myndighetene kan du fritt stille på trening.

 

Hva gjelder i forbindelse med trening og kamp?

Les oppdaterte retningslinjer under menypunktet Retningslinjer korona her på hjemmesiden. Der oppdaterer vi når det er endringer i regelverket.  

 

Er det noe mer du lurer på?

For spørsmål om korona kan man ringe nasjonal koronatelefon 815 55 015.

Er du bekymret, urolig eller redd og trenger noen å snakke med om en vanskelig situasjon, kan du ringe Drammen kommune 32 04 67 00, mandag til fredag klokken 9-14.


0 Kommentar

Sesongkort! Få navnet ditt på et sete!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Aug 2021

Et bilde som inneholder blå
Automatisk generert beskrivelse

 

Vi har nå lagt ut to typer sesongkort for salg.

 

Alternativ 1 er sesongkort ut sesongen 2021 for 500kr. Dette gir tilgang til sesongens 6 siste hjemmekamper. 

 

Alternativ 2 er sesongkort ut sesongen 2021 og hele sesongen 2022 som i tillegg gir navnet ditt på valgfritt sete på vår nye flotte tribune! Dette koster 1500kr. 

Alle som kjøper sesongkort alternativ 2 innen kampen på lørdag 21. august får anledning til å velge seg sete med sitt navn på før kampen (Oppmøte kl. 13.15). Setet blir merket med lapp som illustrert på bildet over og administrasjonen vil påse at navnelappen er på setet før kamp. 

 

Sesongkortene kan kjøpes her: https://aif.ticketco.events/no/nb 

Vi legger også jevnlig ut kampbilletter for forhåndssalg på denne linken for de som vil kjøpe enkeltbillett!


For de som ikke kan kjøpe via nettet, så er det mulig å kjøpe sesongkort på klubbhuset i ukedagene mellom 9-15. Ta gjerne kontakt med daglig leder på forhånd for å avtale kjøp. Vi aksepterer kort, vipps og kontantbetaling. 

 

For best oppbevaring av sesongkort kan du laste ned appen TicketCo Wallet for å fremvise billett/sesongkort på kampdag. Alternativt kan du skrive ut, eller ta kontakt med daglig leder på epost post@aif.no eller telefon 93490714 for å avtale å lage et laminert kort. 

 


0 Kommentar

Nytt tap for A-laget, men seier i serieåpningen for B-laget

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Aug 2021

Åssiden sitt A-lag løftet seg flere hakk i den andre seriekampen i Norsk Tipping-ligaen mot Halsen borte lørdag, men det ble tap 0-3. For Åssiden sitt B-lag ble det langt lystigere da de slo Haugfoss 2-0 borte i sesongens første seriekamp i 5. divisjon.

Vi tar først Åssiden A, som spilte sin andre kamp i 3. divisjon lørdag. Da var det duket for en tøff bortekamp mot Halsen, et lag som av mange hadde blitt tippet på plassen under Åssiden i avdeling 2 (de fleste har hatt ÅIF som nummer 13 av 14, og Halsen som nummer 14 av 14).

Men selv om det endte 3-0 til Halsen, var det et meget flatterende resultat. Åssiden hadde en rekke sjanser, spesielt i 2. omgang, og det var smått utrolig at ikke ÅIF scoret mål. Hasan Duman bommet på straffe og hadde flere gode muligheter, mens Magnus Langset fikk en heading forbi Erik Tallaksen i Halsen-buret. Uheldigvis for ÅIF-spissen ble ballen stoppet på strek.

Halsen avgjorde i realiteten kampen i løpet av fem minutter i første omgang. Først dro Leon Archer Knive, som debuterte fra start i en senior-kamp, seg inn foran 16-meteren fra kanten og skjøt godt i nærmeste hjørne slik at hjemmelaget tok føringen etter 30 minutter. Bare noen minutter senere blåste dommeren straffe til de rødgrønne, og Christer Smith gjorde ingen feil. Han sendte keeperen i det ene hjørnet, og satte ballen i det andre.

Halsen hadde målsjanser også etter pause, men nøyde seg med en scoring. Med høyt press på et tilbakespill gjorde gjestenes målvakt en feil, og Brahain Stiven Mosquera hadde enkel jobb med å punktere kampen til 3-0. Det ble også sluttresultatet.

Åssiden er dermed ett av tre lag som står med null poeng etter de to første kampene. De to andre er Kråkerøy og Fredrikstad 2. Nettopp Kråkerøy er ÅIFs neste motstander. Den kampen spilles på Åssiden kunstgress lørdag klokken 14. Håper å se så mange som mulig der!

For B-laget var det langt lystigere, det som utspilte seg på Haugfoss stadion mandag kveld. ÅIF kom med et kruttsterkt lag bestående av flere A-lagsspillere til kampen, og selv om de fleste kom til gressbanen med vanlige kunstgressknotter, tok det ikke lang tid før det sto 1-0 til de blå og hvite.

Andreas Mortensen Andersen, som tidligere har bøttet inn mål for ÅIF (blant annet 35 mål på 24 kamper i 2019), satte inn 1-0 etter drøye 15 minutter da Haugfoss-spillerne rotet det noe voldsomt til for seg selv i bakre rekker. Andresen takket for det, rundet keeper og satte ballen i det åpne målet til 1-0.

Og like etterpå sto det 2-0, og også det var Andresen. Han avsluttet med en klinisk avslutning nede i lengste hjørne. Han kunne – og burde – satt inn 3-0 noen minutter senere, men helt alene med keeper reddet Haugfoss-målvakten mesterlig. Det ble ikke flere mål i oppgjøret, selv om det fint kunne stått 4-0 til pause og 8-0 til slutt.

Neste kamp for Åssiden 2 er borte mot Hokksund torsdag 26. august.


0 Kommentar

Fritidskortet Åssiden Idrettsforening

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Aug 2021

Målet med fritidskortordningen er at flere barn og unge får mulighet til å delta i faste, organiserte aktiviteter. Barn og unge mellom 6 og 18 år med folkeregistrert adresse i Drammen kommune kan få 1000 kroner i halvåret som de kan bruke på én eller flere organiserte fritidsaktiviteter registrert på nettsiden til Drammen Friskus. Åssiden Idrettsforening er registrert her.


Gå først til: https://drammen.friskus.com/

 

Logg deg inn som foresatt eller spiller. Som foresatt kan du registrere dine barn som skal ha fritidskortet.

Kommunen jobber med en ordning for refusjon så ta vare på kvittering om du har betalt inn allerede. Vær obs på at refusjon kan ta litt tid da dette er en ny ordning. Neste år håper klubben på at kommunen har enklere løsninger på plass.

Hva er fritidskortet?
 
Dette skal være et tilbud til alle barn og unge mellom 6 til 18 år, der du får opp til 1000 kroner i halvåret som du kan bruke på én eller flere fritidsaktiviteter. Fritidskortet er personlig. Målet med fritidskortet er å bidra til økt deltakelse og inkludering.

Hvem kan få fritidskort?
 
Fritidskortet gjelder fra det kalenderåret du fyller 6 år til og med kalenderåret du fyller 18 år. Søsken får ett fritidskort hver. Pengene på fritidskortet tilhører hvert enkelt barn og kan ikke overføres til søsken.

Hva dekker fritidskortet?
 
Deltakeravgift på en eller flere aktiviteter inntil 1000 kroner per barn eller ungdom per halvår. Treningsavgift, spillerlisens, kontingent etc. er inkludert i ordningen. Fritidskortet dekker organiserte hverdagsaktiviteter som skjer minst 8 ganger i halvåret.

Hva dekker IKKE fritidskortet?
 
Fritidskortet dekker ikke ferietilbud, leiropphold eller turneringer. Kortet kan ikke benyttes på kino, bowling eller andre egenorganiserte aktiviteter.

Sportsutstyr, instrumenter osv. dekkes ikke av fritidskortet. Eksisterende lånetilbud benyttes for dette.

Når kan fritidskortet tas i bruk?
 
Fritidskortet i Drammen kan tas i bruk fra 1. august 2021.

Hvordan betales deltakeravgift?
 
Man må registrere profil på drammen.friskus.com for å kunne bruke fritidskortet. Det tildeles 1000 kroner per halvår som kan brukes etter eget ønske og på flere aktiviteter. Første periode går fra 1. august til 31. desember. Andre periode går fra 1. januar til 31. juli.

Hvis kontingenten er på mer enn 1000 kroner må deltager selv betale resten. Hvis kontingenten for eksempel er på 1500 kroner betales da 1000 kroner med fritidskortet, så betaler foresatte de resterende 500 kronene med kort eller faktura.

Refusjonsordning

Det vil bli mulig å søke refusjon for allerede betalt deltakeravgift i 2021. Mer detaljert informasjon om hvordan søknadsprosessen vil foregå vil kommer. Send e-post til fritidskortet@drammen.kommune.no for spørsmål.

Refusjon vil gjelde for fakturaer som har forfall FØR 1. august. Refusjonsordningen vil være åpen frem til 1. november 2021.

Trenger du mer informasjon og hjelp til å søke?
 
Drammen kommune gir informasjon og veiledning i bruk av fritidskortet til alle interesenter.

Send en epost med spørsmål til fritidskortet@drammen.kommune.no 

 

Mer informasjon kan dere også finne her: https://www.drammen.kommune.no/tjenester/kunst-kultur/fritidskortet/

 

Direkte link til Åssiden som arrangør: https://drammen.friskus.com/organisations/fc20d5b2-4501-4490-8844-e2df7b5b4bae


0 Kommentar

Esport sommerskole

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Aug 2021

I samarbeid med Drammen Kommune, Drammens Ballklubb, Konnerud IL og Svelvik IF arrangerte vi denne uken sommerskole i Esport!

Her veileder trener Stian deltakerne i Overwatch 

Sommerskolen er et gratistilbud til barn og unge i Drammen kommune. Etter initiativ fra Drammen Idrettsråd ble vi fire klubber som gikk sammen for å skape et helt nytt tilbud med Esport-camp. Kommunen håndterte påmelding og deltakerliste, mens vi var teknisk arrangør med vårt esport-rom i Berskaughallen.

Mentaltrening var en viktig del av programmet. Deltakerne lærte seg her å sette SMARTE-mål

 Kurset var fulltegnet med 24 deltakere i alderen 7.klasse til 10.klasse. Gruppen ble delt i to mindre grupper, og vi fulgte et program hvor hver gruppe skulle innom tre poster - fysisk aktivitet, mental trening og ikke minst esport.

Fysisk aktivitet er veldig viktig for å bli god i esport!

Med oss på laget var fire fantastiske ungdommer som ledet aktiviteten. DBK var så generøs å låne oss Stian Beaudoin som esport-trener. Han har lang erfaring i Overwatch som var hovedspillet for uken. I tillegg hadde vi med oss Elida Taraku, Mia Spone og Vilde Olufsen fra håndballgruppen vår til å lede fysisk aktivitet og mental trening. Alle fire gjorde en strålende innsats og sørget for en minneverdig uke for deltakerne!

Sammen hadde vi flere øvelser og temaer for dagene. Vi øvde på kommunikasjon, håndtere stress, samarbeid med mer.

Deltakerne øvde blant annet på kommunikasjon sammen med fysisk aktivitet

Foredrag om ernæring

Onsdag fikk vi besøk av André Baumann fra Esport Alliansen. Han har tidligere jobbet flere år for Olympiatoppen, Lillestrøm SK og Strømsgodset. Han er ekspert på ernæring og kosthold for toppidrettsutøvere.

I tillegg til å prate om ernæring fortalte Baumann om viktigheten av søvn og hvordan dette henger sammen med kostholdet.

Besøk av verdensstjerne

Emil "Nyhrox" Bergquist Pedersen møtte deltakerne på Sommerskolen 
Torsdag fikk vi besøk av en verdensstjerne innen esport miljøet. Selveste Nyhrox, verdensmester i Fortnite, besøkte oss og fortalte om veien til toppen. Han viste frem noen skills, svarte på spørsmål fra gruppen, ga autografer og stilte opp for selfier.

Verdensmesteren Nyhrox viste frem ferdighetene sine i Fortnite

Avslutningsvis ble han med å spille fotball sammen med sommerskole deltakerne.

Det er Fortnite som er "Nyhrox" sin bane, men han stortrivdes også med fotballen i beina!

 

Stor turnering

Fredag avsluttet vi med en stor turnering mellom klubbene! Vi satt opp kamper og fikk testet ferdigheter i Overwatch som deltakerne øvde på hele uken.

Deltakerne var dypt konsentrert i møte med de andre klubbene på fredagens turnering!

 


0 Kommentar

Oppstart aktivitetstilbud

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Aug 2021

Nytt skoleår nærmer seg og vi starter opp med ordinær aktivitet igjen. Her følger info om oppstart i håndball, fotball, allidrett og esport. 

OBS! Vi vil komme med mer informasjon om fritidskortet!


HÅNDBALL OG FOTBALL

Vi kjører felles rekrutteringsdag i håndball og fotball 14. august kl. 12.00-14.00 ved Berskaughallen! Dette er for alle gutter og jenter født 2015. Følgende program er satt for dagen:

Oppmøte og Innskrivning
Informasjon om Åssiden som klubb
Trening for alle barna
Vi avslutter med grilling og kos.

Annen ordinær aktivitet er i gang fortløpende og finn kontakt info for ditt lag HER eller send mail til Sportslig leder Bo Andersen på bo@aif.no 

Treningstider utover høsten:
Fotball: Mandag 17.30-19.00. Første trening blir 16/8
Håndball: Torsdag 16.30.18.00 Første trening blir 19/8


ALLIDRETT

Åssiden IF inviterer til allidrett hver tirsdag, i Berskaughallen. For sesongen 2021/2022 er dette et tilbud for kullene født 2014, 2015, 2016 og 2017. (Merk deg oppstartsdato)

Allidrett er et GRATIS tilbud for alle medlemmer i klubben (man må betale medlemskontingent). Er ikke ditt barn medlem, kan du enkelt melde inn ved å følge denne linken. Skulle du møte på utfordringer vil vi være tilstede de første treningene og hjelper deg med innmelding. 


GRUPPETRENINGSTIDOPPSTART
GRUPPE 1 FØDT 201417:00-17:5031. august
GRUPPE 2 FØDT 201517:00-17:507. september
GRUPPE 3 FØDT 2016/201717:00-17:5014. september

Møt opp i god tid til den første treningen! 😊 

Se mer info på Allidrettens infoside her. 

Har du spørsmål ta kontakt med Ingrid Rørlien ingrid@aif.no 


ESPORT

Vi startet med noen e-sport treninger på våren, og vil nå starte fullverdig tilbud for høsten. Det gjenstår fortsatt litt å få på plass, men vi jobber for oppstart i uke 36. Mer info om E-sport vil komme fortløpende. Følg også med på informasjonssiden til esport HER0 Kommentar

Ny Fantasy Sesong!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Aug 2021


Vi har også i år en egen liga i Fantasy Premier League for våre trenere, lagledere, spillere, medlemmer og alle andre på Åssiden som ønsker å delta. Dette håper vi er med å bygge samhold og engasjement på fotballbanen og i håndballhallen. 


Fantasy er et morsomt spill for de som følger Premier Leauge i England og skaper ekstra engasjement! Dette håper vi også kan starte gode samtaler på feltet og bygge samhold i klubben!

Ligaen skal først og fremst være morsom å være med i, men vi vil som forrige sesong se om vi har noen premier til de beste spillerne i ligaen! 

For å bli med i ligaen Åssiden Idrettsforening benytt liga-kode: 7qm5r2

OBS! ALLE SOM DELTOK I 2020/2021 SESONGEN ER AUTOMATISK MED VIDERE I NY SESONG! 

Eller følg denne linken: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/7qm5r2

OBS! Husk frist for å registrere lag til første runde er fredag 13. august kl. 19.30, men det er mulig å melde seg på hele sesongen!

0 Kommentar

MINNEORD THOR NICOLAI BERGSKAUG ( 13.09.1934 – 28.07.2021)

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Aug 2021

 

Åssiden Idrettsforening og Åssiden bydel har mistet en bauta da Thor N Bergskaug gikk bort 28. juli. Begravelsen ble avholdt onsdag 4 august i Åssiden kirke.

Thor ble født og bodde sine første 6 år på Strømsø – før familien flyttet til Åssiden. Han ble raskt en ekte Åssia-gutt og ble tidlig medlem av Åssiden Idrettsforening. Han var en av 8-10 stk gutter som blir tittelert som «klubbens fundament». De la mye av grunnlaget både administrativt, økonomisk og sportslig for Åssiden IF.  Kameratskapet, lojaliteten, viljen og dugnadsånden var fantastisk!

Thor var en god fotballspiller. Han representerte Åssiden IF på kretslaget og spilte mer enn 10 sesonger på klubbens A-lag. Han var bla «fast inventar» på klubbens opprykkslag i `62 og `72.

Men det er det administrative Thor vil bli husket mest for i Åssiden IF. Han var en pådriver, og ble allerede i 1963 valgt inn som klubbens – til da - yngste formann: bare 29 år gammel.

Kona Turid og Thor var mye på skauen. De var «skaufolk». Han var nær hjernen bak Gamledammen-prosjektet til Åssiden IF! Og det var ikke fånyttes. Åssiden IF bygde og åpnet serveringsstedet ved Gamledammen i 1968 – med Thor som driftsansvarlig. Selv om driften her ikke varte så mange år, la det grunnlaget for et av de beste trekkene Åssia har gjort: kjøpet av Tverken i 1970.

Familien Bergskaug flyttet til Høybråten/Oslo i 1969 av familiære årsaker. Der bodde de fram til 1987 – og flyttet «tilbake» til Åssia og Vårveien nr 10. Der var ikke veien lang til klubbhuset og Åssiden IF igjen. Vervene hans ble mange:

  • Klubbens revisor
  • Driftsansvarlig og leder av baneanleggene
  • Redaktør av klubbavisa
  • Medlem og sekretær i hovedforeningen/hovedstyret
  • Leder av klubbens eldresavdeling

I tillegg tok Thor ofte på seg ekstraoppgaver som måtte dukke opp. «Ingen oppgave var for liten – og ingen oppgave var for stor!» for Thor.

Han var med å skrive/redigere bokutgivelsen: Åssiden IF 75 år. Og siste revisjon av klubbens lover var det Thor som var ansvarlig for.

Thor fikk tidlig klubbens hederstegn – og ble i 2012 utnevnt til Åssiden IF`s 10. æresmedlem! Vi har ikke mange æresmedlemmer i Åssiden IF – og sånn skal det være. Thor var et ubestridt æresmedlem!

Thor vil bli husket for sine mange gode egenskaper – som vennlighet og oppmerksomhet. Alltid fornuftig,- men også husket for sin stahet!

En bauta er borte – en bauta består.

Vi skal prøve å føre noe av din ånd videre!

Vi takker Thor for alt han har bidratt med i Åssiden Idrettsforening.

Våre tanker går til hans nærmeste familie.


Hvil i fred Thor Nicolai!

 

For Åssiden Idrettsforening:

Erik J Eriksen

Øyvind Larsen

Arild Fredriksen


0 Kommentar

Stortap for Pors i serieåpningen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Aug 2021

Det ble ikke den serieåpningen Åssiden hadde håpet på i første kamp i Norsk Tipping Ligaen i 2021. Hjemmekampen mot Pors endte med 0-8-tap.

Det er ikke all verden å si om oppgjøret der gjestene scoret fire mål til pause og fire mål i den andre omgangen. Pors var dødelige effektive på cornere med tre mål, samt to mål fra ellevemetersmerket.

Åssiden startet med følgende lag (4-4-2): Christoffer Andersen – Espen Hansen, Fredrik Boldt, Peter Oland, Even Lübeck – Nhial Gach, Erik Midtgarden, Mads Gundersen, Kaan Kaya – Magnus Langset, Hasan Duman.

Urovekkende for Åssiden var det at midtstopper Fredrik Boldt ikke spilte. Midtstopperen fikk seg en trøkk tidlig i den første omgangen og måtte gi seg etter 35 minutter.

Kasim Al, Ahmet Cetin, Cronje Engh, Mustafa Ahmed og Andreas Andersen kom alle inn for Åssiden i oppgjøret.

Åtte mål slapp for øvrig også Åssiden inn sist gang lagene møttes. Da vant Pors 8-2 – det var i oktober 2018. Da scoret Fredrik Boldt og Vemund Eskevik (nå DBK) målene for Åssiden.

Nå ser vi frem mot borteoppgjøret mot Halsen førstkommende lørdag 16.00. Da håper vi at Åssiden-supportere tar turen og heier frem gutta i deres neste forsøk på å ta sesongens første poeng!

(Foto: Kåre Fjelstad)


0 Kommentar

Tap for Gjelleråsen i siste oppkjøringskamp

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Aug 2021

Det var en del positive ting å ta med seg fra treningskampen mot Gjelleråsen, men det endte 1-4 i den siste treningskampen før seriestart.

Det var en sulten gjeng som var klare for treningskamp, seks dager etter at Mjøndalen vant 3-0 på Åssiden stadion. 30 grader og sol var byttet ut med 18 grader og småregn, og 700 tilskuere og stinn brakk var byttet ut med et titalls tilskuere og lite jubel for hver pasning i laget.

Åssiden kom ut i en 4-4-2: Christoffer Braastrup Andersen – Kasim Al, Marius Boldt, Fredrik Boldt, Even Lübeck – Moa Karimi, Erik Midtgarden, Nhial Lul Gach Kaan Kaya – Magnus Langset, Hasan Duman.

Etter at spillet bølget en del frem og tilbake i starten, med Åssiden som det styrende laget, var det Gjelleråsen som tok ledelsen etter drøye 25 minutter. Da hadde allerede Peter Oland kommet inn for Marius Boldt, som hadde landet hardt etter en duell og fått en smell i armen. Gjelleråsen tok ledelsen etter at ÅIF var i ubalanse og Eirik Karlsen Steine kom alene med keeper. Han plasserte ballen i mål til 1-0.

Åtte-ni minutter senere sto det 2-0. Gjelleråsen fikk straffe etter en corner, der dommeren mente det var trøyeholding i boks. Strahinja Latkovic var sikker fra elleve meter.

Minuttet før pause kom den etterlengtede reduseringen. Fredrik Boldt var på rett plass til rett tid etter en corner og pirket inn 1-2. Like etter blåste dommer for pause, og det var tydelig å høre hvem som hadde momentet i kampen – hjemmelaget i hvitt og blått.

Den andre omgangen var bare fire minutter gammel da Kristian Emil Bjørndalen hamret inn 3-1 fra distanse. Etter det hadde begge lag hver sine muligheter, men drøye fem minutter før full tid sto det 4-1 etter scoring fra samme mann. Det ble også sluttresultatet.

ÅIF tar med seg en del positivt fra kampen og skal nå inn i en god treningsuke før Pors venter i første serierunde hjemme lørdag 7. august 14.00. Her håper vi å se så mange hjemmefans som mulig!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline