Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Hederlig tap for Mjøndalen i cupen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 26. Jul 2021

Det var duket for fest da Åssiden møtte Mjøndalen i første runde av cupen søndag. Det endte 3-0 til Mjøndalen, men Åssiden kan så absolutt gå med hevet hode etter oppgjøret.

1-0 kom etter ni minutter, etter at Hasan Duman hadde hatt kampens første skudd noen minutter senere. Stian Semb Aasmundsen fant fjorårets Mjøndalen-toppscorer Shuaibu Lalle Ibrahim på venstre side av hjemmelagets 16-meter, og han plasserte ballen utakbart til høyre for keeper Christoffer Braastrup Andersen.

Noen minutter holdt Vegard Hansens sønn Adrian på å gjøre det helt store. Midtstopperen, som spilte sin første MIF-kamp fra start, brøt på egen halvdel og satte fart. Han gikk gå til Åssidens 16-meter, men ble stoppet like før han fikk skutt.

Like før pause, etter at ÅIF avsluttet den første omgangen sterkt, fikk Mads Gundersen en stor mulighet. Sjansen oppsto etter at Magnus Langset litt klønete falt oppå ballen, som endte i beina til kaptein Gundersen. Han fikk ikke helt kontroll på ballen, og den litt svake avslutningen ble reddet av keeper Lysgård.

I den andre omgangen la MIF om fra fem til fire bak, og den rutinerte Eliteserie-spilleren Isaac Twum kom innpå. Han bidro med ro i spillet og kampens frekkeste sveis med musefletter!

61 minutter sto på tavla da MIF gikk opp til 2-0. Alfred Scriven tok ned ballen flott feilvendt og forserte fremover i banen. Han lobbet ballen inn i 16-meteren til Aasmudsen, som brukte en berøring og satte ballen sikkert i mål. En flott avslutning på en ball som spratt. Han skjøt på halv volley da ballen var en drøy halv meter over bakken.

Og bare åtte minutter senere sto det 3-0. Magnus Bækken skjøt mot mål, men traff lagkamerat Scriven. Han fikk stå helt alene på åtte-ni meter og var sikker som en kodebrikke da han satte inn sitt andre for kvelden.

Det ble også kampens siste scoring.

– Vi visste hva som kom til å møte oss sånn taktisk og jeg føler vi klarte å forsvare oss bra i starten. I tillegg så er vi nær å score og vi skal selvsagt score på de få mulighetene vi får mot en slik motstander, sa trener Erik Midtgarden etter kampen.

– For oss unge på laget så er det deilig å kunne få med seg en slik erfaring, også blir vi ikke utspilt heller. Vi har jo ikke spilt en tellende kamp på sånn 15 måneder og vi merker at de er i sesong og vi ikke er det, sa Nhial Lul Gach.

Det er ikke bare spillerne som skal ha skryt. Daglig leder ønsker også å trekke frem mobiliseringen til frivilligheten. 

- Dette ble et fantastisk og vel gjennomført arrangement takket være en gjeng fantastiske frivillige. Fisico gjengen mobiliserte, og jeg er nok en gang imponert over frivilligheten i Åssia. Dere er flinke, skryter Dimmestøl avslutningsvis. Foto: Kåre Fjellstad


0 Kommentar

Viktig informasjon Åssiden Mjøndalen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jul 2021

Her er viktig informasjon om praktiske forhold i forbindelse med første runde i NM.

Vi er pålagt å følge Covid-19-forskriften for arrangement i forbindelse med kampen. Dette medfører at vi må ha fire separate kohorter med egne innganger per kohort. Det er forventet at alle respekterer retningslinjene til myndighetene og holder god avstand under hele arrangementet.

Det vil være kiosk med enkelt vareutvalg på kampen. Vi vil også ha utsalg for billetter ved klubbhuset for de som ikke har kjøpt på forhånd.

Grunnet pandemien vil vi ikke ta imot kontanter og aksepterer bare kort og VIPPS som betalingsmiddel. 

De som kjøper billett ved inngangen til hvert publikumsfelt kan gjøre det med VIPPS, eller oppsøke billettluken for kortbetaling. .

 

Parkering

Åssiden supportere bes om å unngå bil så langt det er mulig. De som kjører bes parkere på Coop Extra, Åssiden skole, Buskerudveien eller parkeringsplassen ved banen.

 

Mjøndalen supportere bes om å unngå bil så langt det er mulig. De som kjører bes parkere ved næringsarealene vest for banen (Meny, Revisorkollegiet, Fagmøbler).

 

 

Inngang

Åssiden supportere som skal sitte på tribunen eller Sone 1 bes ankomme via klubbhuset og gå opp forbi kiosken. De som skal til Sone 2 bes ankomme via skolegården ved nordligste port.

 

Mjøndalen supportere bes ankomme via næringsparken og gangveien langs fotballhallen.


Unntak er for de som skal kjøpe billett med bankkort. De må komme klubbhuset. Dette gjelder uavhengig av sone for både ÅIF og MIF supportere.0 Kommentar

Åssiden-gutta klar for Mjøndalen i cupen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Jul 2021

Åssiden-gutta har gjennomført en god treningsuke etter en to uker lang ferie, og er klar til dyst mot Mjøndalen i første runde i cupen på søndag.

Spillende trener Erik Midtgarden er fornøyd med det han så på treningene mandag, tirsdag og torsdag.

- Det ser ut som om ferien har gjort godt. Jeg er fornøyd med hvordan vi har sett ut inn mot Mjøndalen-kampen. Vi har trent på spesifikke ting inn mot kampen, og det har sett bra ut. Jeg er veldig klar for å møte Mjøndalen, sier Midtgarden om å møte gamlelaget.

Åssiden stiller med en stor tropp og har hatt bra treningsoppmøte på treningene den siste uken. Det er noen småskader her og der, men ingenting langvarig og vi gleder oss stort til kamp på søndag.

Et skår i gleden kom torsdag, da hovedtrener Kenneth Myrhvold meddelte at han ikke skulle fortsette som trener for A-laget. Spillegruppen ble naturligvis sjokkert over å høre beskjeden før torsdagens trening.

- Kenneth er en veldig bra mann. Han er hel ved, er skikkelig Åssiden-gutt og en stor ressurs for denne klubben. Vi hadde et veldig bra samarbeid og jeg er glad for tiden vi fikk sammen som trenere i klubben. Jeg håper veldig at han blir å se på feltet her om ikke lenge igjen.

Fremover blir det, som tidligere nevnt, Midtgarden og Mads Gundersen som skal trene Åssiden.

Møt opp på Åssiden og få med deg sesongens store høydepunkt! Kampstart er 18.00.

KJØP BILLETTER HER!


0 Kommentar

Kenneth gir seg som A-lagstrener i Åssiden

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jul 2021

Vi takker Kenneth for hans innsats i klubben de siste 8 årene.

 

 

Kenneth Myhrvold har siden 2013 gått gradene i Åssiden IF som trener. Først startet han som trener for J16, og deretter prøvde han seg i seniorfotballen som trener for senior dame. Samtidig var Kenneth trener for kretslagene J14-J16 i Buskerud fra 2015-2019. Som trener tok han nivåene fort, og fikk jobben som trener for senior herrer sent i 2018.

 

Også dette nivået tok Kenneth bra og kunne i sin første hele sesong i 2019 feire opprykket til Norsk Tipping ligaen (3. divisjon). Dessverre ble ikke 2020 det året alle så for seg hvor laget skulle kjempe om plassen på norsk fotballs fjerde nivå. Korona stoppet all fotball i over ett år, og seniorfotballen har vært hardt rammet av strenge retningslinjer. Dette innrømmer Kenneth at har vært spesielt tungt.

 

Avgangen nå som sesongen endelig begynner igjen skyldes at man ikke er enige om veien videre, og av respekt for klubben og gutta, så velger Kenneth å trekke seg ut av det nå før seriestart. Klubben respekterer valget, og døren i Åssiden er også alltid åpen for Kenneth.

 

Erik Midtgarden tar over rollen som hovedtrener for senior herrer ut sesongen, og har med seg Mads Westile Gundersen som assistent.


Alle henvendelser rundt saken rettes til daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller epost orjan@aif.no 


0 Kommentar

BILLETTER ÅSSIDEN MOT MJØNDALEN

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jul 2021

Kan være et bilde av 1 person, spiller fotball, står, utendørs og tekst som sier '1. RUNDE NM SON 25. JULI kl. 18:00 ASSIDEN I.F. 1937 1000 ARFTS M IF'

Vi møter første Mjøndalen Toppfotball i første runde av cupen! Her får du oversikt over hvordan du kan kjøpe billetter til den første A-lagskampen på Åssiden på over et og et halvt år. Forsalget starter i morgen søndag 18. juli kl. 12.00!

 

Endelig skal ballen rulle igjen for senior lagene i Åssiden og det starter med et smell. A-lag herrer tar i mot selveste Mjøndalen Toppfotball til 1. runde i cupen! En anledning som føles passende for innvielse av den nye tribunen på Åssiden Stadion.

 

Kan være et bilde av driver med idrett, stadion og gress

 

Vår flotte tribune har plass til 240 stykk. Dessverre er det fortsatt Covid-19-restriksjoner og dette vil påvirke billettsalget. Vi har i førsteomgang begrenset antall billetter, og det vil også bare være mulig å sitte på annethvert sete på tribunen.

 

DET ER FØRSTE MANN TIL MØLLA FOR BILLETT PÅ NYE TRIBUNEN! SÅ VÆR TIDLIG UTE!

 

Billettsalget starter i morgen søndag 18. juli kl. 12.00!

 

Billettene koster 100kr per stykk, og de under 13 år får gratis inngang. Det er derimot viktig at flest mulig under 13 år reserverer på forhånd av hensyn til Covid-restriksjoner og at vi har begrenset kapasitet.

 

Åssiden-supportere kan kjøpe billetter her: https://aif.ticketco.events/no/nb/e/aassiden__mjoendalen

 

Har du ikke mulighet til å kjøpe billetter online kan du komme til klubbhuset søndag kl. 12.00-14.00, mandag 11.00-13.00 eller torsdag 17.00-18.00 for å kjøpe kontant. Vi ber om at du tar med presist beløp!

 

OBS!! Mjøndalen-supportere kjøper billett av egen klubb!

 

Covid-retningslinjer og banekart

I forbindelse med kampen er Åssiden pålagt å følge strenge retningslinjer for gjennomføring av arrangement. Det er forventet at alle publikummere setter seg godt inn i gjeldende regelverk og forholder seg til skilting og beskjeder fra vakthold på kampen. Hvis ikke kan man i ytterste konsekvens bli bortvist uten krav på refusjon av billett.

Vi vil dele tilskuerne inn i fire kohorter. Åssiden-supporterne har Sone 1 på og ved tribunen, samt Sone 2 på kortsiden mot Eplehagen og skolen. Mjøndalen supporterne har to felt på hjørnet mot fotballhallen.

Et bilde som inneholder tekst
Automatisk generert beskrivelse


0 Kommentar

Mot ny håndballsesong

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jul 2021

Tilbakelagt er en håndballsesong med mye spenning. Dessverre knyttet spenningen seg mest til om vi faktisk fikk spilt håndball denne rare sesongen 20/21. Det så lovende ut for ungdommen og barna som fikk startet oppkjøring, spilt noen få seriekamper og klubben arrangerte en aktivitetsturnering – faktisk den beste i hele regionen!

Det så ut til at vi skulle få til en ny konkurransehelg på vårparten, men den ble også brutalt avlyst i 12. time.

Alle lagene har likevel holdt god aktivitet gjennom hele året med stor iver og kreativitet. Godt planlagte innetreninger, og med stor kreativitet utendørs i til tider værforhold som ikke akkurat var skapt for håndball. Tusen takk til hver og en av dere som hele tiden har vært positive og holdt barna våre i aktivitet!

Åpningen av breddeidretten for voksne kom så sent at damelaget, forståelig nok, for lengst hadde tatt sommerferie. Et trist håndballår med mer innsats på å holde seg unna hverandre enn å kunne samles til trening og kamp. Vi håper å se alle tilbake i Berskaughallen til høsten.

Men en ny sesong nærmer seg og nå ser det mye bedre ut på alle områder, så til høsten skal det bli spenning PÅ banen! Vi har også noen meget solide forsterkninger på trenersiden vi snart vil presentere!

Håndballstyret ønsker alle i klubben og på Åssia en fortsatt riktig god sommer!


0 Kommentar

Sportslig leder storfornøyd med fotballskole og gleder seg til ny i august

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Jul 2021

Åssiden arrangerte McDonalds fotballskole i uke 25 med 75 barn som var med. Sportslig leder Bo Andersen var storfornøyd med uken.

Åssiden arrangerte nemlig egen fotballskole i uke 25, som var en stor suksess med 75 barn.

- Det var veldig positivt at så mange var med. Det er godt å være i gang med fotballskole med Åssiden. Vi skal ha en i august også, vi får se hvor mange vi blir der. Det er en TINE fotballskole fra 9. til 13. august, sier sportslig leder Bo Andersen.

PÅMELDING TIL FOTBALLSKOLE 9.-13. AUGUST HER

Fotballskolen gikk fra mandag til fredag i uke 25, fra klokken 9 til 16. Det var forskjellige temaer til de forskjellige dagene, som oftest startet med en trening på en og en halv time, så lunsj, så kamper og annet moro etter lunsj. Fredagen ble avsluttet med et tema som heter lagspill, samt mye kamper og turneringer. Da kom også McDonalds Åssiden innom med mat til alle deltakerne!

- Jeg har ikke hørt noe negativt, folk har vært glade. Det er veldig positivt. Jeg er veldig fornøyd med deltagere, hvordan uken gikk, trenere, innhold og hvordan barna opplevde fotballskolen. I det store og hele var det veldig positivt. Jeg ønsker også å spesifikt takke Kjetil Høst og McDonalds for det gode samarbeidet. 

Nå håper Andersen at det fremover vil bli to fotballskoler hvert år – en i første uke av skoleferien og en i slutten.

PÅMELDING TIL FOTBALLSKOLE 9.-13. AUGUST HER0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline