Påskekampanje Åssia-munnbind

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Mar 2021


Med nye innstramminger og forsterket krav om munnbind så gjennomfører vi en påskekampanje med reduserte priser. Tilbudet gjelder frem til 11. april. Munnbindene er av topp kvalitet og er veldig behagelig å ha på.


Pris: 200kr stk  (førpris 250kr)

Pris for familie pakke (4 munnbind): 600kr (førpris 800kr)


Ønsker du å kjøpe? 
Ta kontakt med daglig leder på epost orjan@aif.no eller på sms 93490714


Før jul gikk vi til innkjøp av et begrenset parti Åssia-munnbind. Mange har allerede kjøpt, men vi har fortsatt flere igjen. 

Tøymunnbind som kjøpes i butikk følger sjeldent krav fra helsemyndighetene. Tøymunnbindet vår oppfyller helsemyndighetenes krav til CWA17553 standard, som også er det FHI anbefaler

Munnbindet kan vaskes på 60grader og 25 ganger. Vi har størrelsene Large og Medium i svart som vist på bildet. Vi har også Smal i blått.

Vi tilbyr også et enkelt etui med på kjøpet til å oppbevare munnbindet i lommen. Strengeste tiltak innført

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mar 2021

Myndighetene har mandag kveld innført de strengeste retningslinjene for Viken. Disse innføres fra og med midnatt natt til 16. mars. Tiltakene er forventet å vare til 11. april. 


Dette betyr


Ingen innendørstrening for barn og ungdom. 

Ingen trening for senior


Allidrett blir derfor satt på pause inntil videre. 


Utendørs trening for barn og ungdom under 20 år er tillatt dersom 2 meter avstand opprettholdes til enhver tid og i grupper på maks 10 personer. Nye retningslinjer Covid-19

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mar 2021

 

Søndag kveld ble det vedtatt nye lokale retningslinjer for Drammen. Her er en kort oppsummering av hva det betyr for våre lag.

Retningslinjene varierer utfra hvilket nivå skolene er på. Er skolen på rødt nivå må man trene med avstand. Man kan ha utøvere fra ulike klasser, men treningen må gjennomføres med minst en meter avstand mellom samtlige og unngå fysisk kontakt.

NB! Det er i skrivende stund et hastemøte i fylkeskommunen, og vi forbereder oss på enda strengere regler. Det vil i så tilfelle komme informasjon på hjemmesiden og Facebook.

 

Allidrett

Vi kan fortsatt tilby aktivitet, men foreldre kan ikke lenger være til stede under trening. Barna må leveres i inngangspartiet og foreldre må så forlate hallen.

 

Fotball og Håndball

Det er ikke tillatt med kamp mot lag fra andre klubber.

Barneskole: Det er tillatt med ordinær trening så lenge skolene til spillerne er på gult nivå.

Ungdomsskole og opp til 19 år: Det er tillatt med trening, men grunnet rødt nivå på ungdomsskoler og videregående så må treningen til enhver tid foregå med minst en meter avstand.

Senior: Kan bare trene utendørs og må holde minimum en meters avstand til enhver tid.

 

Trening i fotballhallen har blitt justert slik at man går fra inntil 4 grupper samtidig ned til 2 grupper samtidig Gymsalen på Kjøsterud skole er stengt så lenge skolen er på rødt nivå.


 

 ÅRSMØTET UTSATT

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mar 2021


Grunnet oppblomstring i smitte har hovedstyret valgt å utsette årsmøtet.

I innkallingen åpnet vi for digital gjennomføring, men vi ønsker å gjennomføre i tradisjonelt format. 

Ny dato er 20. mai 2021.

Norges Idrettsforbund har gitt klubbene frist til 15. juni til å gjennomføre årsmøtet.

Følg med på denne siden for sakspapirer: https://www.aif.no/p/57549/arsmote-2021Ny avtale med McDonalds Åssiden

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Mar 2021

Vi er gleder oss over en ny og forbedret avtale i samarbeid med McDonalds Åssiden!

 

 

Kjetil Høst (bildet til venstre) er franchise eier for McDonalds-restauranten på Åssiden. Restauranten har vært en del av Åssiden siden 1997, og Kjetil har drevet den siden 2010. I tillegg eier han restaurantene på Gulskogen og Flå.

McDonalds Åssiden har vært en god støttespiller for Åssiden IF i 2020. Da med avtale om skilt på stadion, draktsponsor + kampsponsor for senior herre og til en fotballskole senior herre skulle gjennomføre i 2020. Fotballskolen planlegger vi istedenfor å gjennomføre i starten av årets sommerferie.

Nå øker McDonalds støtten betydelig for de neste tre årene med mulighet for ytterligere to års forlengelse. Det er fordi Kjetil og McDonalds ser arbeidet Åssiden legger ned for bydelen. I en flerkulturell bydel er det viktig å omfavne alle.   

- Mangfold er noe vi har satset på, fordi vi mener at en blanding av mennesker med ulik bakgrunn gir en unik arbeidsdynamikk. Så hos oss er det 20 ulike nasjonaliteter ansatt. Det handler i bunn og grunn om å gi alle en sjanse. I tillegg er likestilling og rettferdighet noe som er svært viktig for oss. Både i toppledelsen og for de som møter arbeidslivet for første gang er vi opptatt av å ha en mest mulig lik kjønnsbalanse.

- En av våre viktigste oppgaver er å skape gode opplevelser både for gjestene våre og for hverandre. Vi tror at om vi sammen levendegjør noen væremåtene, og vil vi skape nettopp dette, sier Kjetil Høst og lister opp:

-Respekter og verdsett

-Skap gode opplevelser

-Vennlig og rask

-Vær deg selv

-Kos deg


Sammen om et varmere Åssia

Kjetil er en mann med hjerte for lokalsamfunnet hvor bedriften hører hjemme. Så selv om han bor på Åskollen er det også viktig for han å ivareta Åssiden-bydel. Da treffer samfunnsarbeidet som Åssiden legger ned veldig godt.  

- Åssiden IF står for alle de ovennevnte tingene som gjør at man virkelig kan gjøre en forskjell i lokalsamfunnet. Vi gjør så mye bra for Åssiden sine innbyggere, spesielt for de yngre. Det er viktig å få lov til å være en del av noe og her omfavner Åssiden IF de fleste, fra Håndball og fotball, og snart til E-sport og ikke minst Natteravner som passer på ungdommen i helgene.

I tillegg til den tidligere avtalen har restauranten på Åssiden tilbudt Åssia-meny hvorav 5kr per solgte meny går til Åssiden IF. Nå vil vi redefinere den sammen og etter hvert vil det komme en ny Åssia-meny.

 

Fast støtte til klubbens solidaritetsfond

Vi er veldig glade for å ha en person som Kjetil med på laget. Han bryr seg virkelig om lokalmiljøet, og det kom tydelig frem i samtalene vi hadde rundt ny avtale. Derfor har han som en ekstra del av pakken valgt å gi et fast årlig beløp på 10.000kr til klubbens solidaritetsfond. Kjetil og McDonalds går dermed foran og utfordrer våre andre sponsorer til det samme. Økonomi skal aldri være et hinder for å drive aktivitet i Åssiden IF. Vi takker ydmykt på vegne av de barn og unge på Åssiden som er avhengig av fondet

Klubben jobber med nye rutiner for solidaritetsfondet for både kontingent og utstyr. Det vil komme mer om dette senere.

 

Et bilde som inneholder tekst, person
Automatisk generert beskrivelse
Vi trenger DEG!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Mar 2021


Har du lyst til å bidra i "klubben med hjerte for alle på Åssia"?Vi i Åssiden IF er en klubb med 1500 medlemmer. Det betyr at vi trenger frivillige blant annet som trenere, lagledere, styrer og utvalg. 

Nye mennesker inn til å bidra i sentrale roller, både for å styrke og fornye klubben. Det er ikke alltid like lett å foreslå seg selv til valg, men nå er muligheten her til å gjøre nettopp det. 


Fotballgruppa trenger spesielt to stykk til sitt fotballstyre (trykk på link under for rollebeskrivelse):

Arrangementsansvarlig - Fotball

Sport og utstyr - Fotball

Er du interessert? Send en mail til: fotball@aif.no  (leder fotballstyret) og oppgi navn og mobilnummer, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. 


Allidretten ble i 2020 lagt inn under håndballgruppa, og håndballstyret ønsker en egen ansvarlig til å følge opp vår viktigste rekrutteringsarena (trykk på link under for rollebeskrivelse):

Allidrettsansvarlig

Er du interessert? Send en mail til: handball@aif.no  (leder håndballstyret) og oppgi navn og mobilnummer, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. 


Alle rollene vil få god støtte fra våre to fulltidsansatte pluss mange andre flinke frivillige. Klubben har i 2020 ansatt en sportslig leder på fulltid. Dette er nytt og vi må finne ut av hvordan rollene skal se ut. Rollebeskrivelsene er altså ikke hogd i stein og det er mulig å utvikle rollene for fremtiden!


Er du interessert, men nysgjerrig på andre roller også? Send en mail til: post@aif.no (daglig leder)

og oppgi navn og mobilnummer, så kontakter vi deg for en hyggelig prat om hva du kan tenke deg å gjøre. Det er absolutt ikke noe krav om å ha aktive barn heller, så hvis dere kjenner noen som kunne tenke seg å bidra til det beste for barn og unge i et hyggelig og inkluderende miljø, er det bare å foreslå dem. 

Ta også gjerne kontakt med daglig leder på mobil 934 90 714 hvis ønskelig.
Suksess med håndballskole!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mar 2021


Vi arrangerte håndballskole i vinterferien med hele 36 barn tilstede mellom 6-12 år.


Uken var full av smil, lek, utfordring og mestring for alle. I tillegg til morsomme aktiviteter fikk alle barna gratis lunsj, frukt og smoothie hver dag. Som en del av samarbeidet med Norges Håndballforbund og Rema1000 fikk alle deltagerne også gratis t-skjorte og en ball!


 

- Vi startet hver dag med å gi alle deltakerne god tid til å komme, leke litt og bli varm før vi samlet dem til en sirkel og ga informasjon. Så var det aktivitet, lunsj og aktivitet, sier sportslig leder Bo Andersen. 


Håndballskolen startet mandag og avsluttet torsdag i vinterferien og var 9:00-16:00. 


- Det var gøy at alle kom tidlig og var på plass i god tid. I tillegg var alle 36 deltakerne med de tre første dagene, mens torsdag var det noen som sa fra de ikke kom grunnet langhelg på hytten. Så oppmøtet var bra, sier Bo. 


- Dette gir også motivasjon til fortsettelsen. Planen er å gjennomføre håndballskole fast hver høstferie og vinterferie, legger Bo til. Sportslig leder Bo Braastrup Andersen hadde det faglige ansvaret for håndballskolen, og med seg på laget var det fire flinke instruktører. Aurora, Mia og Emilie som alle er spillere på ÅIFs 2004-lag og Live som var en frivillig student fra Norges Idrettshøyskole. 


- Jentene gjorde en kjempejobb hele uken med barna og sørget for at alle hadde en fin og lærerik uke med håndball. Jeg blir imponert over at vi har så flinke ungdommer med oss i klubben, sier sportslig leder. Nå blir det fotballskole første uken og siste uken i sommerferien. Så blir det ny håndballskole i høstferien. Informasjon og påmelding for dette kommer senere.