Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Luke 24: Sparebanken Øst øker støtten!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Direktør samfunnsansvar og kommunikasjon i Sparebanken Øst Per Øyvind Mørk (t.v.) og daglig leder i ÅIF Ørjan Dimmestøl (t.h) smiler etter å ha inngått ny avtale! (Foto: Andrea Brataas/Sparebanken Øst) 

 

Vi har fått en ordentlig stor julegave under det blåhvite Åssia-treet i år! Vi har inngått en ny og forbedret avtale sammen med vår generalsponsor Sparebanken Øst. Under juletreet skjuler det seg en ny treårsavtale på 250.000kr året – totalt 750.000kr!

- Dette er en stor dag for Åssiden Idrettsforening med en så stor avtale. Nå kjenner jeg ikke avtalene som var i 1993 når A-laget i fotball var i førstedivisjon, men i nyere tid må dette uten tvil være den største avtalen i klubben. Vi er veldig glad for å ha en så god partner som Sparebanken Øst med på laget, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Med Aktiv på Åssia tar vi et utstrakt samfunnsansvar for bydelen vår. Det betyr at lokale partnere er viktig, og med Sparebanken Øst som har vokst frem i Drammens-regionen så har vi nettopp det. Banken har vært viktig for klubben i lengre tid.

Saken fortsetter under bildet.

En storfornøyd daglig leder Ørjan Dimmestøl signerer den nye treårsavtalen med Sparebanken Øst (Foto: Andrea Brataas/Sparebanken Øst)

 

Hvorfor ønsker dere å sponse Åssiden IF?

- Sparebanken Øst støtter Åssiden IF fordi det er et av byens største idrettslag. Idrettsforeningen gjør en særdeles viktig jobb for barn og ungdom i bydelen. Åssiden IF er en driftig klubb som gir et meget godt sportslig tilbud, derfor er vi stolte over å være samarbeidspartner, sier direktør samfunnsansvar og kommunikasjon Per-Øyvind Mørk.

Siden 2013 har vi mottatt totalt 2,7 millioner i gaver fra Sparebanken Øst. Dette har vært gjennom forrige treårsavtale og til konkrete prosjekter som rehabilitering av klubbhuset, til innkjøp av kiosken vår, restaurering av klokka med mer.

Hva er viktig for dere i et idrettslag som dere støtter?

- Det er viktig at idrettslaget er godt organisert, har struktur, ryddighet i det økonomiske og gir barn og ungdom gode sportslige tilbud. Samt at banken og idrettslag har et tett og godt samarbeid hvor vi ser på oss selv som en «positiv krevende samarbeidspartner». Med det mener vi at vi bryr oss om idrettslaget og er tett på, forklarer Mørk.

Sparebanken Øst har 29 kontorer på Østlandet og 175 ansatte. De er virkelig en bank som bryr seg om lokalsamfunnet, og har de 10 siste årene bidratt med hele 50 millioner til idretten i Drammen og Øvre Eiker kommune. Sparebanken Øst sine verdier er folkelig, forutsigbar og fremoverlent.

- Vi er takknemlig og ydmyk over at Sparebanken Øst ønsker å forsterke samarbeidet med oss igjennom tre nye år. Det er uvurderlig i videre utvikling av vårt aktivitetstilbud innenfor fotball, håndball og esport. En veldig flott og stor julegave til Åssia og spesielt alle blåhvite, avslutter Dimmestøl.

 0 Kommentar

Luke 23: God jul Åssia!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Des 2021

Denne julen har vi å kjørt en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag har vi kommet med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Dette har ført til mange lesere - totalt 5479 lesere på hjemmesiden (i skrivende stund lille julaften), 790 stk i snitt nådd på Facebook pr dag - totalt 4764 individuelle brukere. Og det er bare frem til kvelden lillejulaften, så vi tror det kommer en god del til. 


For i morgen julaften kl 12.00 kommer en ordentlig julegave til hele klubben med en stor nyhet!


Takk til alle som har fulgt med på julekalenderen, alle som har gjort en innsats for klubben i 2021 og alle samarbeidspartnere!


RIKTIG GOD JUL!!!


0 Kommentar

Luke 22: Påmelding Esport våren 2022

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Nå åpner vi opp for påmelding til e-sport våren 2022. Tilbudet starter opp mandag 10. Januar (med forbehold grunnet corona restriksjoner).

 

Her følger praktisk informasjon.

Vi har et rom med totalt 12 stasjoner, som betyr maks kapasitet på 12 spillere per økt (På starten av året økes antallet til 16). Dette gjør at det er begrenset med plasser. Man melder seg opp og betaler for et halvår av gangen. De som allerede er med får tilbud om å fortsette før man åpner for påmelding fra andre for å fylle opp et parti.

Det er første man til mølla som gjelder! Følg med på oversikt på hjemmesiden under treningstider om status på de forskjellige partiene.

 

For påmelding send mail til post@aif.no og skriv hvilken gruppe barnet ditt ønsker å bli med på. 

 

VIKTIG!

Det som er fundamentalt er at vi har frivillige som bidrar for å drifte tilbudet. Dette krever ikke stort av foreldre, men uten dette bidraget vil ikke tilbudet opprettholdes. Les mer om hva som forventes under punktet dugnad fra foreldre.

 

Hva koster det?

Alle som er med på esport plikter å være medlem av Åssiden IF. Medlemskontingent koster 500kr for enkeltmedlemskap og 700kr for familiemedlemskap som dekker inntil 7 stk i samme husstand.

I tillegg kommer en aktivitetskontingent på 1250kr per halvår. Denne aktivitetskontingenten kan justeres fra år til år. Er man med på annen aktivitet (fotball, håndball) eller med på to spill så får man 30% reduksjon på aktivitetskontingenten.

Har man betalingsutfordringer så må man ta kontakt med daglig leder for å finne løsninger på post@aif.no

 

Hvilket utstyr trenger jeg?

Vi har PC, mus, tastatur og man kan møte uten å ha med eget utstyr. Vi anbefaler derimot at man har med eget headset for bedre kommunikasjon under treningene (vi kan bidra med gode priser). De som ønsker å bruke egen mus og tastatur kan gjøre det.

Hvis man ikke eier spillet selv så har vi brukere til hvert spill som kan lånes til hver enkelt økt.

Vi ber også alle stille i treningstøy da vi starter hver økt med 30 minutter fysisk aktivitet!

 

Trenere

Drammen Idrettsråd har i samarbeid med Drammen kommune og Sparebankstiftelsen DNB gitt oss midler til å engasjere ungdom som trenere mot et lite honorar. Vi jobber med å rekruttere flere trenere, men har engasjerte trenere til Fortnite, Overwatch og Rocket League!

 

Dugnad fra foreldre

Det vil bli arrangert en temakveld med informasjon om hvordan man kan bidra som foreldre, selv om man har begrenset kunnskap om spillet barnet spiller.

 

Trener:

Foreldre får også ansvar for å lede de fysiske øktene i starten av hver trening, men klubben vil bidra med tips til gode øvelser å bruke.

 

Lagleder og dugnadsansvarlig:

Esport rommet inneholder mye verdifullt utstyr. Det er derfor viktig at en foreldre tar hovedansvar per økt hver uke for å se til at alt går ordentlig for seg. Jobben blir å være tilstede i rommet under økten, være den som tar kontakt med klubben om det er behov for teknisk assistanse, registrere oppmøte i Spond App.

Lagleder får også rollen som dugnadsansvarlig, som bidrar til å organisere dugnad i laget. Klubben har et julelotteri hvert år, og det kan være aktuelt med egne dugnader for esport etter hvert for å holde kontingenten nede.

 

Treningstider

Treningstider er ikke låst og kan endre seg for hvert halvår. Vi ber spesielt om tålmodighet for dette nå som esporten i ÅIF som aktivitetstilbud fortsatt er under oppbygging.

Treningen er i klubbens E-sport-rom i Berskaughallen. Se oversikt over treningstider HER.

 

For påmelding send mail til post@aif.no og skriv hvilken gruppe barnet ditt ønsker å bli med på.


0 Kommentar

Luke 21: Levi er ny A-lagstrener

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Etter en lengre og grundig prosess har ledelsen i klubben kommet frem til at Arne Levi Nyhus-Reiersrud er mannen vi ønsker å satse på til å lede vårt A-lag.

- I Levi får vi en mann som har 30 år fartstid i klubben. Både som spiller og som trener for flere forskjellige Åssia-lag. Levi er med andre ord en ekte klubbmann, og felles for Levi sine lag er at han har oppnådd gode resultater. Samtidig har Levi visst en evne til å bygge samhold og kameratskap i sine lag, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl. 

Klubben ønsker å etablere et sterkt trenerteam for A-laget, og skal fortsette jobben med å bygge et sterkt team rundt Levi i tiden fremover.

- Det å bli trener for Åssiden’s A-lag er en spennende og viktig oppgave. Med tanke på A-lagets generelle utvikling og fremtidige profil ser jeg det viktig å forvalte klubbens egne og klubbens unge spillere best mulig, sier Levi. 

- Jeg har en ambisjon om å bygge et lag, en kultur, en identitet klubben skal stå inne for. Det er helt nødvendig å bygge en solid plattform med ett sett verdier og klare rammer. Da kan vi forme vår identitet, bli trygge, skape tillit, samt definere "Åssiaspilleren". Dette må gjøres i et samarbeid og i ett felles mål for spillere, trenere, støtteapparat og ledelse, fortsetter A-lagstreneren. 

Levi har de fem siste årene trent klubbens juniorlag, samt bidratt på B-laget. Så han kjenner spillerstallen godt. 

- Mange tidligere juniorspillere er nå å se i klubbens A-stall. Det er derfor viktig at de unge spillerne får tillit og muligheter i egen klubb. Det er fremtidens A-lagspillere både på kort og lang sikt. Med også flere etablerte spillere vil de unge få gode referanser og standarder som bygger utvikling, forklarer Levi. 

Vi ønsker å fylle tribunen vår til våren! Mange på Åssia er glade i klubben vår, og vi ønsker da at enda flere finner veien til stadion for å støtte A-laget kommende sesong. Laget skal stå sammen med 100% innsats med fokus på prestasjon, engasjement og trygghet.

- For meg er det essensielt å bygge A-laget framover på klubbens verdier med engasjerte personer rundt laget, med et solid og godt støtteapparat som har hjertet i klubben. Dette skal være med på å spre positivitet både i lag, klubb og på tribunen, avslutter Levi. 


Vi takker Erik Midtgarden for jobben han gjorde under svært vanskelige forhold høsten 2021.


0 Kommentar

Luke 20: Åssia-cup med nytt navn!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Etter to år uten EMS Åssia Cup håper vi å endelig kunne gjennomføre igjen i 2022. Men denne gangen blir det under nytt navn! KIWI BAMA ÅSSIA CUP, men alle de morsomme aktivitetene og konseptene fra Eat Move Sleep vil fortsatt være en del av vår flotte cup!

 

I 2022 vil cupen gjennomføres 21. – 22. mai! Den observante leser vil se at det ikke blir den tradisjonelle første helgen i juni. Dette er for å unngå pinsehelgen.

 

Cupen har tidligere vært svært populær med nesten 200 lag i 2019. Vi hadde flotte aktivitetsløyper for barna og veldig mange frivillige i aksjon for å gjennomføre et godt arrangement. Målsetting for 2022 vil være enda flere lag og enda gladere barn!

 

Påmelding og mer informasjon om cupen vil komme i januar, men vi ber alle våre lag være obs på helgen allerede nå!


0 Kommentar

Luke 19: Fotballskoler til sommeren!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Som i fjor vil vi gjennomføre to fotballskoler på sommeren! 

Daglig program på Åssiden Stadion

09.00-09.30 Oppmøte og info om dagen

09.30-11.30 Trening med moderat intensitet(Nytt tema hver dag)

12.00-13.30 Lunsj/frukt

13.30-15.30 Kamper.

15.30-16.00 Opprydning av alle deltakere/trenere + henting.

 

Hva får deltakerne?

En kvalitetsuke med kompetente og engasjerte trenere.

Alle deltakere får lunsj (brødmat og drikke) og frukt + noe ekstra.

 

Hva kreves av deltakerne?

Oppmøte til tiden hver dag med nok energi.

Leggskinn og godt innkjørte fotballsko.

Bidra positivt og respekter omgivelsene rundt deg.

HUSK å smøre seg med solkrem.

Der vil være mulighet for etter avtale med Bo og levere før 9 og hente etter 16.

 

PRIS: 1200 kr.

Søskenrabatt:

15% rabatt på søsken nr 2 (Totalt 2220kr).

30% rabatt på søsken 3 eller flere. (Totalt 3060kr).

 

Påmelding frist Åssiden Fotballskole er 6. juni. PÅMELDING HER.

Påmelding frist Tine Fotballskole er 25. juli. PÅMELDING HER.


0 Kommentar

Luke 18: Håndballskole i vinterferien!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Beskrivelse

Åssiden IF invitere til 3 dager Håndballskole i vinterferien

Mandag 28 februar-Onsdag 2 mars fra kl 9-16 i Berskaughallen. 


Daglig program

09.00 Oppmøte og info om dagen

09.30-11.00 Trening(Nytt tema hver dag)

11.30-12.30 Lunsj

12.30-13.30 Forskjellige aktiviteter

13.30-15.30 Håndballkamper

15.30- 16.00 Frukt og opprydning av alle deltakere/trenere. Henting og ut sjekk


Hva kreves av deltakerne?

Oppmøte til tiden hver dag med nok energi.

Gode bevegelige klær godt innkjørte inne sko.

Bidra positivt og respekter omgivelsene rundt deg.

Dere må selv ha med matpakke og drikke.


Hva får dere på Åssiden håndballskolen?

Alle får frukt

Alle deltakere får en t-skjorte og drikke flaske

3 dager med mye håndball øvelser og spill og andre forskjellige aktiviteter.

Vi deler inn i grupper basert på fødselsår, og differensierer innenfor gruppa. Gruppeinndelingen kan endres gjennom uka. 


Påmelding: Innen 21 februar


Pris 800


PÅMELDING HER!


0 Kommentar

Luke 16 og 17: Ny avtale med Kiwi XL

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Kiwi XL Ligo er blitt ny hovedpartner i klubben! Det er svært gledelig at en så sterk lokal aktør ønsker å bidra til å skape et trygt og aktivt lokalsamfunn.

- Det har alltid vært Kiwi og Åssiden sammen. Vi har alltid vært gode samarbeidspartnere, samtidig vil vi gjerne støtte hele Åssias barn og unge. Det gjør vi med et så bra prosjekt som Aktiv på Åssia, sier butikksjef Leif Mikael Andersson, også kjent som Micke.

Kiwi XL er en viktig butikk i Kiwi-konsernet og en av de som går best i landet. Det er ikke overraskende med tanke på hvor høyt de setter kvalitet og service i sin butikk. Faktisk er det Norges største Kiwi-butikk!  

- God service ligger alltid i bunn. For oss er det viktig at vi ser hverandre, har gode holdninger, bryr seg om og støtter hverandre. Alle er like mye verdt hos oss, sier Micke.

Kiwi XL har vært åpent som Kiwi i 10år. Totalt har butikken ca 60 ansatte, hvorav det er ca. 18 forskjellige nasjonaliteter. Dette er noe butikken er stolt av og viser også det flotte mangfoldet vi har på Åssia.

- Vi setter enormt pris på alle kundene vi har, unge som eldre. Vi mener vi har de beste kundene! Samtidig har vi veldig flinke ansatte som vi er kjempe stolt av, avslutter Micke.


0 Kommentar

Luke 15: Home Security AS er ny sponsor!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Home Security AS er ny sponsor av klubben! De ønsker å støtte idretten i nærmiljøet og det gode arbeidet som gjøres i Åssiden IF. Selskapet har lang erfaring som lokal partner av Verisure og leverer alarmtjenester til private og næringsliv.

Norges ledende leverandør av boligalarm

Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 30 års erfaring og 240.000 norske kunder. Vi tilbyr alarmsystemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet.

Brede Olsen, ansatt i Home Security, arbeider aktivt med rådgivning og salg av selskapets produkter og tjenester i Drammensområdet og da blant annet på Åssia. For mange er Brede et kjent navn på Åssia da han har vært en viktig del av klubben i mange år som ildsjel. Nå vil han jobbe for en trygg og aktiv bydel, og kombinerer det med støtte til klubben.

 

- Medlemmene til ÅIF får ekstra gode tilbud, og for hver avtale genereres en fin kick-back tilbake til klubben som en bonus på avtalen. Win-win for alle parter og hyggelig for oss i Home Security å kunne bidra lokalt, sier Brede.

 

Ta kontakt med Brede for en Åssia-avtale på mail brede.olsen@verisurepartner.no eller telefon +4795246820. Da får du gratis befaring og et meget godt tilbud på veien til et tryggere hjem!

 


0 Kommentar

Luke 14: Mye god aktivitet i Åssiden IF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Vi har regnet litt på hvor mye aktivitet som gjennomføres i klubbregi, og hvor viktig frivilligheten er for at barn og unge skal ha et trygt og godt tilbud på Åssiden. Tallene er regnet fra et normalår som vi håper vi snart er tilbake til.

I løpet av et fotballår er det ca 3700 timer fotballtrening, og 37 lag påmeldt i seriespill. Det blir spilt 200 kamper på Åssiden, og vi har estimert et tall på ca 7650 tilskuere. I tillegg har vi EMS Åssia cup som i 2019 hadde 200 besøkende lag og ca 4000 mennesker på anlegget på EN helg! Nå er det også innført to faste fotballskoler i året og i 2021 hadde vi 120 deltakere.

Håndballen har noen færre medlemmer enn fotballen, men jammen er det mye aktivitet i Berskaughallen også. Omtrent 1300 timer håndballtrening gjennomføres i løpet av et år. 27 lag er påmeldt seriespill og det blir spilt 92 hjemmekamper. Samtidig har vårt flinke håndballstyre regi på 5 turneringer for barnehåndball gjennom året. Som i fotball har vi også innført håndballskole fast to ganger i året hvor det er ca 40 deltakere totalt, som vi tror vil vokse i årene som kommer!

Så er det kjernen i alt dette som er våre flinke frivillige. Alle fra styrene våre, trenere, lagledere, dugnadsansvarlige, kioskvakter, parkeringsvakter på cup, etc. Det er mange roller som skal fylles i løpet av et år og alle er like viktig. Totalt er det minst 60.000 timer som legges ned på ren dugnad i løpet av et år for Åssiden IF. Det tilsvarer over 35 årsverk og sier noe om hvor viktig frivilligheten vår er. TUSEN TAKK til alle som har brukt av sin tid på Åssiden IF!


0 Kommentar

Luke 13: Innaforre - alle veier fører til Tverken

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Eminente Øyvind Larsen er ute med ny bok hvor inntektene går til Stiftelsen ÅIF Tverken. Sikre deg årets julegave nå!

«Innaforre - Alle veier fører til Tverken» er ei skaubok 

du aldri før har sett makan til.    

 

Årets julegave. 

Pris: 350.-

Boka vil selges hos: 

  • Fargehandler Lothe – Strømsø 
  • Coop Prix Åssiden
  • Ligostua, Åssiden
  • Kiwi – Ligo 
  • ABC – Dyreklinikk, Musøya
  • DNT – butikken, Bragernes
  • Kiwi Gullhaug 

Alle butikker i åpningstidene.

Ellers:  

  • Åssiden IF – klubbhus:    man – fre 09.00 – 14.00
  • Salgstand Kiwi – Ligo:     tors 16.12     18.00 – 21.00 ons 22.12 18.00 – 21.00

0 Kommentar

Luke 12: Ny A-lags garderobe i 2021!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Des 2021

 Et bilde som inneholder trinn
Automatisk generert beskrivelse

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

I løpet av våren 2021 ble garderoben til A-laget vårt pusset opp. Kenneth Myhrvold stod bak ideen og det meste av arbeidet, men fikk også god hjelp av flere gode Åssia-folk. Brede Olsen, Pål Hansen, Knut Arvid Syvertsen stod på i mange timer sammen med Kenneth. Også flere av spillerne på A-laget bidro i deler av arbeidet.

Vi takker også gode partnere i Byggmaker Åssiden (Norløff) som har sponset med materialer, og Scanox som har sponset med maling!

- Slik var det i de gamle garderobene på 60-70-80 tallet. Flott av vi har gjenskapt det nå i 2021, sier Pål Hansen!

Et bilde som inneholder blå
Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder fôret, trinn
Automatisk generert beskrivelse0 Kommentar

Luke 11: Klokka restaureres!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært. 


Sparebanken Øst har gitt klubben 47.000kr via SPIRE-fondet til restaurering av klokka!

Dette er for mange et klenodium på Åssia og det er derfor svært gledelig at klokka nå skal restaureres. 

Jobben gjøres med Roger Nordstad i spissen, og sammen med flinke Åssia-gutter som Lars Samuelsen, Pål Hansen og Tom Stryken har de allerede kommet godt i gang med arbeidet. Klokka er tatt ned og nye fundament er satt på plass!


0 Kommentar

Luke 10: Vinnere julelotteri!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Årets julelotteri er fullført og under følger hvem som er årets vinnere! Vi gratulerer! Totalt var det 11239 lodd med i trekningen i år. Takk til alle flinke selgere, og alle som har støttet klubben ved å kjøpe lodd.

Totalt var det 141 utsolgte loddbøker som har vært med i trekningen om kinogavekort. Vinnerne her er nederst på listen.

Premiene kan hentes tidligst hentes onsdag 15. desember og torsdag 16. desember mellom kl. 9:00-16:00 før jul. Eventuelt kan det hentes på ettermiddag, eller etter nyttår ved avtale med daglig leder. Ta da kontakt på mail orjan@aif.no eller sms 93490714.

Premier som ikke er avhentet innen 31.03.22 tilfaller klubben.


 

Premie

Navn

1

Farris Bad

Aysel Karagøz

2

Autoexperten Åssiden

Andre Hermansen

3

Apple Airpods

Thor-Egil Tjugum

4

Apple Airpods

Ann Therese B. Knudsen

5

Gavekort Gulskogen

Bjørg Hostvedt

6

Gavekort Gulskogen

Ida Fareid

7

Gavekort Kiwi

Egil Wermskog

8

Gavekort Kiwi

Siv Enersen

9

Gavekort Kiwi

Thomas Kollen

10

Gavekort Kiwi

Saha Sediqi

11

Gavekort Kiwi

Caroline Kleverud

12

Gavekort Torshov sport

Randi Berghulnes

13

Gavekort Torshov sport

Siv-Lene Jakobsen

14

Gavekort Torshov sport

Elin Lillebil Ofstad

15

Gavekort Torshov sport

Tormod Høimyr

16

Gavekort Torshov sport

Wenche Irene Kaasa

17

Gavekort Torgata Camping 4 spill

Solveig Lauvik

18

Gavekort Torgata Camping 2 spill

Janne Wathne

19

Gavekort Torgata Camping 2 spill

Linn Olsson

20

Gavekort Lukcy Bowl

Martin Østberg

21

Gavekort Lukcy Bowl

Hilde Osen Renaas

22

Gavekort Lukcy Bowl

Therese

23

Gavekort Lukcy Bowl

Wilo Ahmed

24

Gavekort Lukcy Bowl

Lena Skotland

25

Gavekort Rush Trampolinepark 1 time

Camilla Mathisen

26

Gavekort Rush Trampolinepark 1 time

Sissel Vemundvik

27

Gavekort Rush Trampolinepark 1 time

Henrich S Skistad

28

Gavekort Rush Trampolinepark 1 time

Inger Nilsen Sigvathsen

29

Gavekort Rush Trampolinepark 1 time

Sevim Al

30

Gavekort Drammen skisenter 3 timer

Stian Tørnby

31

Gavekort Drammen skisenter 3 timer

Vidar Jonsan

32

Gavekort Drammen skisenter 3 timer

Inger Lise V. Grøndahl

33

Gavekort Drammen skisenter 3 timer

Tone Næss

34

Gavekort Drammen skisenter 3 timer

Kristoffer Hansen

35

Gavekort McDonalds

Øyvind Medalen

36

Gavekort McDonalds

Elna Eraker

37

Gavekort McDonalds

Jorunn Wiulsrud

38

Gavekort McDonalds

Anne Torbjørnsen

39

Gavekort McDonalds

Wenche Holther

40

Sesongkort ÅIF fotball 2021

Keeren Noshin Ishaq

41

Sesongkort ÅIF fotball 2021

Lene Ask Aronsen

42

Sesongkort ÅIF fotball 2021

Sahana Maria

43

Sesongkort ÅIF fotball 2021

Tiril M Børsun

44

Sesongkort ÅIF fotball 2021

Mergjim Hoti

45

Åssiden IF skjerf

Ellen Wold Evensen

46

Åssiden IF skjerf

Arild Holther

47

Åssiden IF skjerf

Fabian Jensrud

48

Åssiden IF skjerf

Lars Halvorsen

49

Åssiden IF skjerf

Dan Lofstad

50

Åssiden IF skjerf

Jannike Varlo

Vinnere utsolgte loddbøker gavekort NFK kino 250kr:

Leon Halleby

Sam Sarhang Wendelborg

Victoria Bekken-Kittelsen

Noah Lien Boldt


0 Kommentar

Luke 9: Autoexperten støtter Åssiden IF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Des 2021

 

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Autoexperten Åssiden ble i år ny sponsor av klubben. De ønsket å støtte et lokalt idrettslag i nærmiljøet og var tidlig interessert i å få sponse klubben vår.

- Vi har sett på den innsatsen dere legger ned gjennom prosjektet Aktiv på Åssia, og dette er også en faktor som har gjort at vi har ønsket å velge å sponse Åssiden, sier Ramadan som er daglig leder for Autoexperten.

Folkene bak Autoexperten Åssiden startet i Modum hvor de har vært de siste to årene, men de fleste kundene er fra drammensområdet. Til og med Asker og Lillestrøm. Så da var det naturlig å flytte nærmere kundene og utvide kundekretsen.

- Vi har åtte verkstedplasser og fortsatt god plass i hallen, som vi leier. Når vi så at lokalene var ledige var det bare å slå til. Dette er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse, forklarer Ramadan.  

Verkstedet tar imot all bilmerker, og er godkjent av Statens Vegvesen som kontrollør for periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll). Mekanikerne har alle fagbrev med allsidig bakgrunn fra bilbransjen. Med blant annet spesialkompetanse på VAG (Volvswagen, Audi) og Tesla.


0 Kommentar

Luke 8: Viktig info Fritidskortet!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Kommunen har sendt ut informasjon vedrørende Fritidskortet. Som dere har fått dere har regjeringen foreslått å fjerne ordningen fra statsbudsjettet. Hvis ikke annet vedtas, betyr det at vi kun har tilskudd til ordningen fram til 1. juli. Altså er det viktig at vi fortsatt står på og sørger for at barn og unge får hentet ut Fritidskortet for dette halvåret, og første halvåret 2022.

Hjelp oss å formidle muligheten til alle dere er i kontakt med og som kan nyttiggjøre seg av ordningen. Så fortell alle på laget, nabo og

 

Refusjon

Vi er i gang med refusjonsordning, dette håper vi dere kan informere deres medlemmer om. Legge ved lenke til siden: Refusjonsordning for Fritidskortet 2021 | Drammen kommune


0 Kommentar

Luke 7: Heder til viktige Åssia-gutter!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært. 


Runar Kristiansen

Runar Kristiansen har fått klubbens hederstegn for sin innsats som styreleder og medlem av Sportskafeen. Runar var også leder av Rådet i idrettsforeningen fra 2011 til det ble lagt under hovedstyret rundt 2015.

Runar har også hatt flere roller i kubben som veileder når vi trengte kunnskap om diverse søknader. Runar er leder av Eldres gruppe  i dag.

Runar er tildelt Hederstegnet for sin strålende innsats for Åssiden IF. 


Rolf Haugen          

Rolf kan se tilbake på en lang karriere på A-laget i fotball. Etter at han la opp som aktiv var han i mange år styremedlem i Sportskafeen et selskap som opp gjennom årene bidratt med store summer i klubbkassa. Rolf har også vært medlem av Rådet i ÅIF før det ble nedlagt. Rolf har dessuten vært leder av Eldres avdeling i 8 år.      

Rolf ble derfor tildelt foreningens Hederstegn for sin innsats for klubben.


Jon Bunæs

Jon har foreningens hederstegn, og har nå blitt tildelt foreningens nest høyeste utmerkelse med fortjenestemedaljen.

Vår begrunnelse er hans mangeårige innsats i husstyret. Han har i lange perioder vært en av flere som har passet på klubbhuset, og har nedlagt utallige timer i arbeidet med å holde klubbhuset i god stand.

Jon har dessuten vært medlem av Rådet i ÅIF. 


Knut Kvam

Knut kan stå som en representant for grunnfjellet i foreningen. En av de mange har gjort og fortsatt gjør en jobb i det daglige uten å stikke seg fram. Knut har vært, og er fortsatt en viktig bidragsyter i Eldres avdeling. 

Knut er tildelt Hederstegnet for en livslang karriere i klubben og fantastisk innsats.  


0 Kommentar

Luke 6: Vitusapotek Åssiden støtter ÅIF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Des 2021

 

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Vitusapotek Åssiden har vært en del av bydelen vår lenge. Apoteket åpnet høsten 2014 og het da Ditt apotek Åssiden.

- I 2019 bygget vi om og ble til Vitusapotek Åssiden. Da fikk vi større lokaler mot Kiwi og ble mye mer synlig. Vi har vokst mye siden den gang, og er storfornøyd og trives!, sier Anja Helene Tanje fra Vitusapotek Åssiden.

Hos Vitusapotek Åssiden er de ansvarlige og setter kundene først. Dette ligger i bunn som en del av sine verdier sammen med respekt, integritet og kontinuerlig forbedring

- Vi strekker oss langt for å ha viktige legemidler på lager til kundene våre, og bestiller fra alle legemiddelgrossistene i Norge ukentlig. Vi er tre apotek i vårt lille apotekselskap som heter Vikenapotekene. Vi er altså ikke eid av NMD, men er privateid. Vi sender ofte varer mellom apotekene for å dekke opp mangel der det er behov, forteller Anja.

Som en klubb som bryr seg om sitt lokalsamfunn så er det viktig med samarbeidspartnere som gjør det samme. Det er også viktig for Anja og Vitusapotek Åssiden.

- Vi ønsker å være tilstede for folk på Åssia og skape gode relasjoner til de som handler hos oss. Vi vet at ikke alle er like mobile, kanskje spesielt under pandemien, og derfor har vi gratis leveranser av legemidler og utstyr to ganger i uka. Under den verste nedstengningen i 2020 samarbeidet vi også med frivillighetsapparatet i Drammen kommune, slik at frivillige leverte varer de dagene vår sjåfør ikke var på jobb.

Hvorfor vil du støtte Åssiden IF, og hva er viktig for deg i en klubb for at du skal støtte lokalt?

Vi trives på Åssiden og ønsker å støtte lokalt der vi er, og det er der de fleste kundene våre bor! Derfor sponser vi Åssiden IF.


0 Kommentar

Luke 5: Åssiden dobbelt representert i cupfinale!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2021

Et bilde som inneholder tekst, person, poserer
Automatisk generert beskrivelse

 

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Lørdan ble finalen NM i J19-klassen blitt spilt. Der var det dobbel Åssiden representasjon i Emilie Blikken (spiller Lyn) og Tomke Poppen (assistentdommer), i det som ble en svært spennende finale avgjort på straffekonk.

Finalen stod mellom Stabæk og Lyn, og Stabæk tok en tidlig ledelse, og økte til 2-0 like før pause. Men i andreomgang scoret Lyn to ganger og kampen gikk til straffekonk. Der sikret Stabæk seieren med 3-2 i straffescoringer.

Emilie Blikken satt på benken gjennom hele kampen, men har vært delaktig hele veien til finalen. Vi gratulerer Tomke Poppen med finalekamp som dommer!


0 Kommentar

Luke 4: Takk til Lychefondet!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Vi har fått 50 000 av Lydia og Harald Lyches Fond til nytt lydanlegg til Åssiden Stadion! I et år med ny tribune og nye innbytterbokser med TV-tårn, så er dette en oppgradering som vi gleder oss til å få på plass til neste sesong.

Dette er altså penger som kommer svært godt med og vi takker Lychefondet for den generøse støtten!


0 Kommentar

Luke 3: Takk til Sparebankstiftelsen DNB!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Vi har fått 300 000 av Sparebankstiftelsen DNB til arbeid på klubbhuset! Dette skal brukes på arbeid på muren på sørsiden av klubbhuset og nye vinduer på samme del av bygget.

 

Dette er penger som kommer svært godt med og vi takker Sparebankstiftelsen DNB for den generøse støtten!


0 Kommentar

Luke 2: Colibri støtter Åssiden IF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Et bilde som inneholder tekst, bygning, utendørs, skilt
Automatisk generert beskrivelse


 

Colibri Farge Og Interiør, kjent som Colibri Fargerike eller bare Colibri, har over lengre tid vært sponsor av vårt A-lag, og selv gjennom usikre tider med korona har de fortsatt å støtte klubben. Colibri ble etablert i byen i 1938, og kom til Åssia i 1954.

Drar du innom Colibri for å handle maling eller kanskje gulv, så vil du kjenne deg godt ivaretatt. Service er en av kjerneverdiene til Colibri sammen med ansvarlighet og åpenhet. Det er viktig med trivsel og engasjement for kunder, men også våre ansatte og samarbeidspartnere.

 

Hvorfor vil dere støtte Åssiden IF, og hva er viktig for deg i en klubb for at du skal støtte lokalt?

- For oss er det hyggelig å støtte opp om lokale idrettslag som bidrar med gode tilbud for barn og ungdom og skaper aktivitet og idrettsglede for mange mennesker, svarer daglig leder Morten Folmo.

 

Et bilde som inneholder tekst, utklipp
Automatisk generert beskrivelse

 0 Kommentar

Luke 1: En vellykket håndballfest!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Vi henter inspirasjon til dette konseptet fra våre venner i Stoppen SK, og takker for at vi fikk «stjele» denne gode ideen! 

Lørdag 27. november inviterte håndballgruppa til fest i Berskaughallen, og jammen ble det en ordentlig feiring av våre egne og andre lag sine flotte håndballspillere.

Våre flinke frivillige i håndballen rigget hallen klar med blåhvite ballonger og vimpler. På vei inn i hallen var det også mulig for de som ønsket å få ansiktsmaling i klubbens flotte farger.


Lagene som spilte kamper ble fulgt inn på banen av maskoter med flagg og musikk, hvor alle navn ble lest opp til applaus. De yngre lagene bidro også som heiagjeng!

Etter hver kamp valgte en jury ut "Kampens profil" som fikk tildelt en helt spesiell t-skjorte som premie.


Arrangementet var fantastisk gjennomført av håndballgruppas flinke frivillige. Dette ga god stemning hele dagen og det var en god måte å bygge klubbfølelse. Yngre lag heiet på eldre og motsatt. På slutten av dagen spilte 8, 9, 10-åringene kanonball sammen med 13- og 14-åringene. Da har vi gjort noe riktig!

Tilbakemeldingene har vært gode. Fra egne lag men også fra Elvebyen som var et av bortelagene for dagen. 


Kort oppsummert en dag som ga mange smilende barn og ungdom i full aktivitet, og mange flinke frivillige som stod på med godt humør! Dette må kalles en suksess og vi gleder oss til neste gang!

Takk til alle som stod på i planlegging og selve dagen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline