Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Tid for fotballkontingent

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Apr 2021


Av hensyn til pandemien har fotballgruppa avventet utsendelse av aktivitetskontingent for fotball for 2021 sesongen. Dette er en viktig inntekt for grunnlaget for aktivitet. I et år hvor tilbudet har blitt bedre med en ansatt sportslig leder som sørger for økt kvalitet på feltet og gratis BlåHvit-treninger har fotballstyret valgt å ikke justere kontingenten. 

Før pandemien hadde flere av våre medlemmer behov for hjelp til støtte, og det er nok kanskje flere som har det behovet etter et år med pandemi. Vi ønsker at alle skal få drive med aktivitet i Åssiden IF, og det er derfor viktig at flest mulig kjenner til våre ordninger for hjelp til kontingenter. 


Oppdeling av betaling / avdrag:
Medlemmer som ønsker å dele opp aktivitetskontingenten i månedlige avdrag kan kontakte daglig leder (post@aif.no) og gjøre en avtale om dette. 

Vi ønsker færrest mulig avdrag (helst kun 2 eller 4), men løser dette i hvert enkelt tilfelle.

Avdragsordning er en oppdeling av kontingenten og ikke en vår/høst kontingent, og alle avdrag må betales.


Kontingentfritak økonomi:
Det skal alltid forsøkes å få dekket kontingenten gjennom støtteordninger før klubben innvilger fritak. Vår erfaring er at mange av de som ikke betaler har krav på å få dekket kontingent gjennom eksisterende støtteordninger. 

Foresatte, utøver eller lagleder kan kontakte Iselin Heggstad som jobber som ALLEMED-koordinator i Drammen (iselin.heggestad@frelsesarmeen.no / 408 00 574). Send gjerne SMS. Hun hjelper til med støtteordninger og har dialog med oss som klubb. 

Etter å ha vært i kontakt med organisasjoner som nevnt over kan man sende søknad til om støtte fra klubbens solidaritetsfond til daglig leder post@aif.no. Søknaden behandles konfidensielt av daglig leder. Søknader som behandles under 3.1 (se neste avdnitt) behandles og godkjennes i samarbeid med den aktuelle skole.  


Her er kriteriene vi jobber etter når vi vurderer fritak for familier/utøvere som ikke får dekket kontingenten gjennom andre ordninger:

3.1 Utøvere som går på Åssiden, Aronsløkka eller Kjøsterud skole som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. 

3.2 Ungdommer (under 20 år) som er over ungdomsskolealder som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.3 Voksne (over 20 år) som har lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.4 Andre utøvere med lav betalingsevne kan i spesielle tilfeller innvilges kontingentfritak.

3.5 Alle utøvere som ønsker å jobbe inn aktivitetskontingenten i stedet for å betale kan kontakte daglig leder (post@aif.no) å avtale et møte. Alle slike avtaler skal være skriftlig.


Våre kontingentrutiner fra A-Å finner du her


0 Kommentar

Årlig møte fotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Feb 2021

Velkommen til årlig møte i fotballgruppa i Åssiden IF. 

Møtet blir avholdt på Teams på denne linken: KLIKK HER FOR Å BLI MED I MØTET

Torsdag 25.02.2020 kl 18:00 (Vi ber alle om å logge seg på i god tid i forkant)


Siden møtet er digitalt ber vi alle om å logge seg på god tid i forkant. Man må logge på med fult navn og gjøre seg til kjenne ved å vise seg med webkamera. Hvis vi ikke kan bekrefte at du er medlem kan du bli sparket ut av møtet. 


Lurer du på hvordan du bruker Teams? Se her for en enkel guide: Teams på 1-2-3

Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder orjan@aif.no eller på telefon 93490714


Sakspapirer

Vi ber alle om å sette seg godt inn i sakspapirer og forberede eventuelle innspill til sakslisten på forhånd. 

Agenda årlig møte fotball 2021

Årsberetning fotball 2020

Regnskap 2020 fotball

Budsjett fotball 2021

Åssiden Sportsplan forslag.pdf

SU Struktur Åssiden fotball.pdf

Årshjul dugnader 2021


0 Kommentar

Blåhvit er i gang igjen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Feb 2021


Hver lørdag fremover samles barn og ungdom i fotballhallen til ekstratreninger. Når været tillater det flyttes treningene selvsagt utendørs.


Forrige lørdag var første økt. Da var det hele 37 barn i alderen 9-12 år og 28 ungdommer i gruppen 13-16 år. I tillegg stilte også noen av våre flinke trenere i klubben opp. 


Sportslig leder Bo Braastrup Andersen er ansvarlig for Blåhvit, og får også hjelp av forskjellige trenere i klubben fra gang til gang. Han var også glad for å se at mange jenter var med på første økten. 


- Fokuset til Blåhvit er at ALLE skal få muligheten til å trene litt ekstra, det skal være gøy og ikke minst lærerikt. Her skal alle oppleve mestring og vi følger klubbens sportsplan for sportslig innhold i treningen, sier Bo. 


Det er altså ikke et krav om ferdigheter, og gleden med fotball er nok til å stille opp. Dette er et gratis ekstratilbud til medlemmer av klubben. 


- ALLE kan bli med (9-16år)! Det eneste som er viktig er å komme til tiden med godt humør, fotballsko og leggskinn.  


- Informasjon rundt øktene blir også gitt i Spond. Nå i korona-situasjonen er det viktig at alle er registrert. Derfor ber vi alle melde seg på i forkant slik at vi kommer raskt i gang, forklarer Bo.  


Når er det?

9-12år: 09:00-10:00

13-16år: 10:00-11:00


Alle som skal delta må melde seg inn i denne Spond-gruppen for informasjon: https://group.spond.com/NOCNE
0 Kommentar

EMS Åssia Cup 2021

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Jan 2021


Eat Move Sleep Åssia Cup 2021 er lansert og vi har allerede mottatt våre første påmeldinger!

Vi håper smittesituasjonen letter og vaksineringen er kommet så langt at vi kan gjennomføre cupen som før. Uansett vil fokuset vårt være at det skal være en trygg og god opplevelse for barna.

Det er også korona-garanti for lag som melder seg på. Det betyr full refusjon ved avlyst arrangement. 

Cupen har en ambisjon om å være Norges morsomste barnefotballcup!

Følg med her for mer info rundt cupen på klubbens side: http://aif.no/p/25167/eat-move-sleep-assia-cup-2021


PÅMELDING HER


0 Kommentar

Er du damelagets nye fotballtrener?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Des 2020


Lyst på en spennende trenerjobb?

Åssiden IF søker trenere til flere oppdrag i klubben. Disse oppdragene kan kombineres i større roller for rette søker.

Åssiden A-Kvinner spiller i 3 divisjon og er en gjeng i underkant av 20 spillere. Vi har tidligere hatt to lag, der det ene spiller 11’er i 3.div og det andre spiller 7’er i egen serie, slik at vi har et tilbud for alle. Det blir derfor jobbet for å rekruttere flere spillere før 2021 sesongen.

Vi søker en trener som ser oss og det potensialet vi har som lag. Vi ser etter en trener som brenner litt ekstra for damefotball, som alltid har smilet på lur og som kan hjelpe oss med videre utvikling

Du som søker er:

  • Du er positiv og engasjert. 
  • Du ønsker å jobbe med å bygge lag og årganger med en langsiktig tankegang med vekt på utvikling og godt sosialt miljø.
  • Du ønsker å være med å utvikle Åssiden som klubb og bidra til å bygge opp en organisasjon i vekst. 
  • Du er lærevillig og ønsker å utvikle deg som fotballtrener. 
  • Du er opptatt av å se alle på laget og ser verdien av både topp og bredde.
  • Du vil få tett oppfølging av trenerveileder.

Hos oss er spillerutvikling viktig, og vi er derfor svært opptatt av kompetente trenere. Vi er også opptatt av trenerutvikling, og ønsker å bidra til dette både gjennom trenerutdanning og et godt faglig miljø.

 

Er du interessert så ta kontakt!

 

Sportslig leder Åssiden IF

Bo Andersen

bo@aif.no

90704871


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline